Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusie ze stazem ok 11 lat

jaki jest u was sex?2-3x w tyg dla przyjemnosci czy z obowiązku?

Polecane posty

Gość itilinka
6 lat po slubie, dwoje dzieci- seks rzadko, 2 razy w miesiacu- powod panicznie boje sie ze mogłabym zzajsc w ciaze choc biore tabletki+prezerwatywy

Gość 13 lat razem
Sex 2 razy w miesiącu. Ja dla przyjemności mąż chyba z obowiązku. Powód przytyłam ( przez chorobę tarczycy) i już męża nie pociągam:-(

Gość red one....
nie spią, nie śpią :D wręcz przeciwnie powiedziałabym :D :P statystyke na świezo mogę przeprowadzić :P sexik- z częstotliwoscią różnie bywa, ciezko jakąś średnią wyciagnąc, czasem 2-3 razy dziennie, czasem raz w tygodniu ;) zawsze dla przyjemności :D :D :D :D A mnie to z obowiązku, to gwaltem małżeńskim pachnie :O jeśli nie chcesz to nie, po co sie zmuszać, takie naciągactwo i tak nie sprawi dugiej strony pełnej satysfakcji.

Gość Tylko jak chcialam dziecko
jestem z mężem 4 lata sex uprawiałam pierwszy raz po ślubie od razu zaszłam .Teraz chce drugie dziecko wiec kochałam się z męzem w dni płodne i czekam mam nadzieję ze sie udało i nie będę musiała więcej tego robić.

Gość red one....
aaaa, 5 lat po ślubie i dwoje maluszków :D

Gość żona swego męża1111
staż -= 9, 5 roku razem sex 2 razy w tygodniu ( kiedyś 2 rqazy dziennie heheh) zawsze z przyjemności , nigdy przymusu choc oczywiscie mąż ma wiekszy temperament i mógłby codziennie hehe ale nie narzeka jak ma byc byle jak to lepiej w ogóle

Staż 10 lat Seks- co 2 dziń, ale pieszczoty codziennie ( nie możemy się powstrzymać)..czasem jak mamy oboje młyn w pracy to góra tydzień tego nie robimy, ale mamy oboje taką chcicę cały czas, że bywa pare razy dziennie

Gość matacz ,,,.....
itilinka 6 lat po slubie, dwoje dzieci- seks rzadko, 2 razy w miesiacu- powod panicznie boje sie ze mogłabym zzajsc w ciaze choc biore tabletki+prezerwatywy ---------------- idiotka !

Tylko jak chcialam dziecko:o Dziewczyno, przecież ty potraktowałaś swojego męża jak buhaja!!! Potrzebny ci jest tylko do robienia dzieci i utrzymania rodziny:o żałosne

Gość Maz _zony
staż 8 lat, dzieci brak, średnio raz w tygodniu 4-5 razy pod rząd. Raczej żona nie ma ochoty, a jej nie będę zmuszał. Wolę dłużej zostać w pracy, bo ja bym mógł codziennie. Taka sytuacja od 4 lat.

Gość to i ja cos dodam na bierząco
8 miesiecy w zwiazku , seks 5- 12 razy w tygodniu (uroki krótkiego stażu) no i spędzamy razem 3-4 dni w tygodniu :D

Gość to i ja cos dodam na bierząco
No i właśnie zostałam zbesztana przez partnera że nie dodałam najwazniejszego. No wiec ZAWSZE dla przyjemności nigdy z przymusu (musiał sie chłopak pochwalic że taki dobry jest ;p )

Gość rano nie mam przyjemnosci
wieczorem tak

Gość Paula 24
raz, dwa razy na miesiac, bo oboje pracujemy całymi dniami i wieczorem mamy mnóstwo rzeczy do zrobienia na nast dzień. Nie mamy czasu ani siły, bo jesteśmy wykończeni. Jak jestem zmeczona to nie bede udawac ze mi sie chce. Ale jak juz jest sex to baaardzo fajny dla obojga. Moze też nie mamy potrzeb czesciej, nie ma konfliktu, po prostu jest ok. Zreszta jakbym to robila czesto to by mi sie szybko znudzilo i stało rutyną.

Gość zna ktos temat
upsa