Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MICHALINA GR

ZDRADA DUSZĄ I SERCEM! JAK Z TYM ŻYĆ?

Polecane posty

Gość MICHALINA GR

Jestem zdradzona,zdradzona dusza i sercem...Przyznał sie do tego.. Czy to coś gorszego od jednego przypadkowego numerku?... Nie moge z tym przeświadczeniem żyć...nie moge sie z tym pogodzić... Czuje sie dogłebnie zraniona...zawiedziona....stracilam sens zycia...

Gość jkefkjdsjfjsjsfjjdsjju
kazdy facet predzej czy pozniej zdradzi. mowi Cito kobieta wychowana na kafeterii

tez jestem zdradzona. ale tylko duszą. przyznał mi się, że kocha inną. i co teraz ? spałam cały dzień, boli że czas mija tak powoli, a bylabymw dziewczna gdyby uleczyl juz moje rany

powiedzial ze kocha inna ale nie moga razem byc. czemu ? bo ona nie zyje. zginela kilka lat temu. powiedzial ze ciagle o niej mysli, ale postara sie izrobi wszystko zeby nad tym zapanowac i byc ze mna. a co ja na to ? czy mam byc z kims kto kochajac sie ze mna mysli o niej ? odeszlam.

Gość bukaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kochasz kogos a obrazasz sie o to ze kocha kogos kogo juz nie ma ? nie moze jej kochac.

nie moge zniesc tej mysli. czuje ze on mnie ciagle do niej porownuje.

Gość re937
ja najchętniej w takiej sytuacji wyjechałabym i zaczęła życie od nowa. .

Gość MICHALINAGR
Prosze o wpisy na moim topiku. Co byscie mi poradzili?

Gość MICHALINAGR
Moze jeszcze ktos wypowie sie na moim topiku,prosze. Ponownie zadaje pytanie. .. Czy mezczyzna moze kochac dwie kobiety naraz. Jak to jest z ta platoniczna miloscia do innej? Ma przeciez mnie , na codzien,czy to mezczyznie nie wystarcza? Moze jakis facet sie wypowie na ten temat?...

Gość joi bt
Michalina, Ty jesteś na codzień, taka spowszedniała. A tamta, zawsze miła, uśmiechnięta itp. Czy to miłość? Niestety możliwe. Zerwali kontakt?

Gość a zes se przypomniała
facet może kochać wszystkie kobiety :D

Gość MICHALINAGR
Zachecam do wypowiedzi na moim topiku.

A czy to muszą być bardzo poważne wypowiedzi? Bo jeśli nie, to interesuje mnie zdradzanie duszą. Zawsze myślałem, że chłopaki mają specjalne narządko do zdradzań.

Gość a czy tylko mezczyzni
zdradzaja dusza??? Kobiety tez... Ja jestem zona, matka... siedze w domu z maluchami... znudzona jestem na maksa.... ostatnio ogladalam serie filmow z jednym aktorem i w jakis sposob... zakochalam sie w nim... wiem, to szczeniackie, ale taka prawda, ze wieczorami jak klade sie spac, mysle o nim... Powiem wiecej, mialabym ogromna ochote przespac sie z nim. jeden jedyny raz... Mimo ze jest starszy ode mnie o ... 30 lat...fikcja zmieszlaa mi sie z rzeczywistoscia troche... z nudow, z marazmu codziennosci...

Gość Zdrada duchowa
Jak będziesz chciała to zajrzyj na forum sychar tam jest dość dobrze opisana zdrada duchowa.

Gość fanifestantka
Kobieto daj mu wolnosc, wypchnij go do niej , niech sie przekona ze ona tez ma wady , jak na razie jest dla niego idealna. A Ty badz z boku , nie ingeruj w ich platoniczna milosc. Zobaczysz ze z tego nic nie bedzie. Sama zajmij sie czyms, traktuj meza jakby go nie bylo. I zobaczysz co dalej z tego bedzie.

Gość grappan
a przez jakie wady sie od ciebie odsunal?

Gość rabar bar bar
a tamta ladniejsza jest od ciebie? Moze polecial na jej wyglad? a moze brak mu komplementow z twojej strony?

Gość wiliKankn
napiszesz cos autorko?

Gość MICHALINAGR
Nie powiedzialabym,ze jest ładniejsza ,ale wiem,ze jest wyksztalcona. Wygadana,moze w pewien sposob madrzejsza ode mnie. Nie wiem czym tak naprawde mu zaimponowała. Nic nie chce o niej mowic. Ale ja i tak duzo wiem.

Gość Michalino
i co dalej zamierzasz z tym zdobic? Powiedz mezowi zeby wybieral albo ona albo ty

Gość była żona takiego samego asa
I na szczęście poszłam po rozum do głowy i po rozwód do sądu :) Radzę Ci zrobić to samo bo DWA LATA ZDRADY mówią same za siebie: on Cię nie kocha :( Teraz mam fajne życie choć już pewnie nikomu nie zaufam i wolę być sama niż drugi raz trafić na takiego gnojka :(

Gość Oleńkaz Katowic
Jestem w podobniej sytuacji. Tyle tylko ze my nie jestesmy malzenstwem. Ja dobrze zdaje sobie z tego sprawe ze ona jest wazna w jego zyciu i ze ja bardzo kocha dlatego tez powoli wycofuje sie z tego zwiazku. Niech beda razem. Ja nie chce zyc w takim zaklamanym zwiazku. Dziwie sie jeszcze ze nie odszedl ode mnie. Ja na jego miejscu juz dawno bym to zrobila gdybym kogos pokochala.

Gość MICHALINAGR
To boli.Kazdego dnia o tym mysle...

Gość może kochać dwie...
ale nie taką samą miłością... Każda z Was daje mu coś innego. Jeżeli Cię nie zdradził fizycznie, mimo uczucia do niej, to znaczy, że Cię szanuje i jesteś dla niego bardzo ważna. Facet musi być naprawdę zmotywowany, żeby trzymać libido w cuglach!

Gość MICHALINAGR
Jakie jest Wasze zdanie na ten temat.Prosze o wypowiedzi...

Gość MICHALINAGR
Oczekuje szczerych wypowiedzi. Moze jakis mezczyzna cos tu doda...

Gość joi bt
ale o co Ci chodzi? książkę chcesz napisać?

Gość MICHALINA GR
Wczoraj mialam zly dzien. Mysli ciagle wracaja. Nie moge o tym zapomniec. Musi to byc widac po mnie. Zapytal sie- Co Ci jest? Odpowiedzialam , ze _NIC,ze czuje sie dobrze,tak jak wczoraj,przedwczoraj i zaprzedwczoraj. Ale to nieprawda... Kazdego ranka,budzac sie, TO zaczyna sie w mojej glowie kolatac. To chyba juz stalo sie jakas obsesja...

Gość psssssssst
nie martw sie,wszystko bedzie dobrze...