Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MICHALINA GR

ZDRADA DUSZĄ I SERCEM! JAK Z TYM ŻYĆ?

Polecane posty

Gość MICHALINAGR
Dlaczego nie moge zapomniec?... Gdy jestem sama,gdy wokol mnie ludzie... "Zawieszam" sie i mysle o tej sprawie. Nachodza mnie czasem zle mysli. Chcialabym umrzec,pragnelam smierci jej a nawet meza. Ufam,ze Bog mi przebaczy... Chociaz nie placze juz codziennie jak kiedys , jednak w sercu mam ciagly smutek.

Gość Eee, ale dlaczego chcialabys
zapomniec? Chcesz udawac, ze nic sie nie stalo, ze maz cie kocha, pociagasz go, ze nie marzy on by cud sie stal i zeby jego nudna niekochana zona zmienila sie w tamta? czemu mialabys zapomniec? zapomniec bys mogla gdyby on zdradzil ale doszedl do wniosku ze sie mylil, zerwal z ta kobieta kontakty.

Gość esteea@@@
nie chce mi sie czytac wiec napisz co znaczy Zdradzona Duszą i Sercem?

Gość esteea@@@
odpowiedz mi Co to znaczy?

Gość esteea@@@
gdzie ta - MICHALINA GR ?

Gość esteea@@@
i w koncu sie nie dowiem:(

Gość MICHALINAGR
Nie chce zyc w trojkacie,chociazby tym duchowym... Chcialabym poznac Jego mysli... Skladajac mi zyczenia wypowiedzial "zycze Ci spokoju"... Chcialabym tego zaznac,ale coz...kazdego ranka budzac sie mysle tylko o tym... Kiedy mu powiedzialam-"zdradziles mnie dusza i sercem"...odpowiedzial "no własnie". Wiec przyznal sie. Pragne,by Jego serce nalezalo tylko do mnie,ale czy tak bedzie?...

Gość MICHALINAGR
Moze jeszcze ktos wypowie sie na moim topiku...jakie jest Wasze zdanie?

Gość Wybaczył
Mnie też kobieta zdradziła emocionalnie po 1,5 rocznym związku. Najgorsze jest to że jej wybaczyłem i nie potrafię być zły na nią za to. Walcze o nią już parę miesięcy czekając aż mi powie że nic dla niej nie znaczę. Gdybym nie wybaczył to pewnie bym odsedł i już od paru miesięcy byłbym za inną kobietą ale nie potrafię o niej zapomnieć.

Gość MICHALINAGR
Ja tez walcze o swoje malzenstwo,ale mysli codziennie wracaja.Nie wiem,jak mam z tym zyc?...

Gość MICHALINAGR
Codziennie mowi mi,ze kocha,ale ja zyje z przeswiadczeniem,ze kocha i ja. To rani moje serce,przygnebia... Wiem,ze mysli o niej. Kiedys powiedzial,ze tamto to juz przeszlosc,ze mam zyc terazniejszoscia..ale ja nosze w sobie ciagly bol. Mysle o tym,zeby sie z nia spotkac,chcialabym uslyszec co ma mi do powiedzenia. Byc moze to nierealne,bo do tanga trzeba dwojga...

Gość Robert1972
MICHALINAGR, Masz facet sie odzywa, pokaze Ci ze kazdy facet nie zdradza, i kobiety moga byc gorsze. Ja sie dowiedzialem ze moja dziewczyna mnie zdradzala przez 6 mies. nie bede opowiadal cala historie bo to twoj temat, ale nie moge zrozumiec dlaczego, ona ciagle mowi ze ja Jej zaniedbalem. A ja jej pytam, co chodzilem na piwa z kolegamy, siedzialem przy telewizji z piwem co noc ? Nie ja nie, tylko co wieczor spedzalismy razem normalnie, w lozku dobrze, zasypialismy kazda noc trzymajac sie za reke i przytulajac sie jeszcze po 5 lat, to nie, ja nie zaniedbalem. Kochala sie ze mna jeszcze i z tym drugim przez 6 miesiecy ?? To nie, nic jej nie brakowalo ale facet jej podrywal i sie poddala, koniec, tyle, nie ma wytlumaczenia, bo nic u nas nie brakowalo, kobiety tez tak robia, masz przyklad :(

Gość MICHALINAGR
Robert1972 Podzielam sie z Toba w smutku,bo wiem,ze tez jestes zawiedziony...

Gość do Michalina Gr
a cóż byś chciała usłyszeć od tamtej kobiety, jakie znaczenie ma to co mówi ona, ważne jest chyba to co mówi on, nigdy nie pomyślałaś, że jednak jesteś dla niego ważniejsza bo jest z tobą, nie pomyślałaś o tym, że ludzie w związkach przeżywają kryzysy i może zdarzyć się każdemu jakieś zauroczenie, pewna jesteś że nigdy Ciebie to nie spotka? Moim zdaniem powinnaś dbać o niego w szczególny sposób pokazywać mu na każdym kroku swoje uczucia, tłumaczyć co zrobisz jemu i tamtej jak dojdzie do zbliżenia, zabierać go ze sobą wszędzie i wiązać mu świat. To jest zadanie prawdziwej kobiety która kocha a tamta miała być tylko przelotnym zauroczeniem nic więcej cóż się takiego właściwie stało? myśli o niej to spraw by myślał tylko o tobie! Jako kobieta wiesz jak to zrobić!

Gość esteea@@@
i ja sie w koncu nie dowiedziałam co znaczy " Zdrada duszą i sercem" powiedzcie prosze

Gość vinga 763
Michalina , nie wiem dlaczego zalozylas drugi topik o tej samej tematyce . W poprzednim kobiety dawaly Ci rady , wspieraly Cie . Tu i tak nikt nic nie wymysli sama musisz sobie z tym poradzic i podjac decyzje najlepsza dla Ciebie .

Gość esteea@@@
wytłumaczcie mi co to oznacza

Gość lila77
Ja przechodziłam to z moim mężem, byłam zdruzgotana i szukałam pocieszenia, zrozumienia i pomocy w sieci. dużo zyczliwych ludzi mocno wspierało mnie na duchu. Dziękuję wszytskim. W końcu zaczęłam się koncentrowac bardzij na sobie i moim bólu niż na NIM.Oglądąłm filmy, czytałam fora, fachowe strony internetowe Przeczytałam tez kilka fajnych książek które pomogły mi spojrzec na to z innej strony. polecam Oblicza zdrady - dla zaintereowanych to można to tu znaleźć http://zlotemysli.pl/nieudanezwiazki2011,1 wiecie co dziewczyny, dzis uwżam, że warto walczyć ale do czasu. Teraz bardziej koncentruje się na sobie. Wiem że łatwo pisać, ale myślcie o sobie. Po deszczu przychodzi deszcz!!

Gość psssst
Zostaw Go , on nie zasluguje na Ciebie...

Gość MICHALINAGR
Kazdego dnia o tym mysle. Moja dusza jest chora...Gnebi mnie to , przytlacza... Dzis jest piekny , sloneczny dzien , a na moim niebie ciagłe chmury...

Gość MICHALINAGR
vinga 763 Nie zakladalam innego topika. Musze poszukac tamten,zeby poczytac co tez doradzaly komus inne kobiety. do Michalina Gr chcialabym uslyszec co ma mi do powiedzenia, cala prawde od samego poczatku,bo maz nie chce mi wszystkiego powiedziec. Dla mnie lepsza gorzka prawda,niz slodkie klammstwa.

Gość do Michalina gr
ile ty masz lat? zastanawiam się, czy to prowokacja , czy twoja niedojrzałość?

Gość Mój też zakochał się w innej
Zerwał z nią kontakty bo powiedział,że mnie kocha bardziej. jestem z nim,ale stałam się właściwie obojętna. Wiele we mnie umarło,nie jestem już tą samą osobą.

Gość ta Michalina coś pierdoli jak
potłuczona to jest jakaś prowokacja na bank

Gość MICHALINAGR
do ta Michalina cos p*..li NIC NIE ROZUMIESZ!!!

Gość Henio229
do Lila Lila czekałaś, odeszłaś. Napisz. Muszę to wiedzieć. Proszę!!!

Gość MICHALINAGR
do lila Ja tez jestem ciekawa,czy zostalas z nim,czy odeszlas?

Gość MICHALINAGR
Ja tez w sieci szukam pomocy,wchodze na fora,ale jakos tak nie znajduje pocieszenia.

Gość MICHALINAGR
To tak boli. Codzien wracam mysla do tamtych dni,gdy odkrylam ich romans Mysli czasami wracaja zbyt intensywnie. To jest cierniem w moim sercu. Chcialabym zapomnie,ale -cholera!-nie moge...