forgetfulness 0 Napisano Styczeń 9, 2011 Hey, sluchajcie nie wiem jak to ugryzc. Zostalam poproszona przez moja przyjaciolke o swiadkowanie na jej slubie, co prawda uroczystosc dopiero za poltora roku ale mnie juz teraz nurtuje wizja tego wszystkiego. Widzicie wybor sukni, butow u nas bedzie trudniejszy bo jestem wyzsza od niej o jakies 20 cm. Przy czym Aga jest drobniutka zgrabna a ja mam dosc masywna budowe. nie chce rezygnowac z tej funkcji bo znamy sie od malenkosci. i wiem ze ona tego pragnie z calego serca. Ale moze macie jakies cudowne triki aby jakos zatuszowac roznice pomiedzy naszym wygladem>> ?? kurcze nie chce sie wyrozniac. ale jak tu sie nie wyrozniac przy wzroscie 180.cm. Poradzcie... cos bo przeszukuje internet i zadna babka nie miala podobnej sytuacji :) Pomyslalam zeby aga miala dosc waska suknie z lekkim trenem co ją optycznie wydluzy i zaproponuje jej takze odkrycie plecow, wiecie odkryte plecy a material obszyty czyms co przykuwa uwage jakies pdeudo diamenciki. cos eleganckiego ale nie tandetnego. to by ja wyroznilo a mnie powinno cos teraz 'przygasic' ale jak to zrobic?? nie chcialabym wystapic w balerinkach :))) to by bylo komiczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach