Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pink91

on kłamie, ja cierpie...

Polecane posty

Gość pink91

hej, dziewczyny czy wy tez jestescie okłamywane przez swoich chłopakow? I czy wasi chłopcy mysla ze wszystkie klamstwa przejda? Jak to znosicie? Bo ja jestem w zwiazku ponad 3 lata i mój chłopak ciagle cos nawywija i bezczelnie klamie. A potem twierdzi ze to moja wina, mowi ze sie nie chce kłucić i dlatego kłamie.To nie jest miłe... Chce byc tylko szczesliwa i mysle by skonczyc to co nas laczy, ale nie chce cierpiec... Czy ktoras z was ma podobny problem?

Gość uytytuytyuyu
co to za lawina tematów o kłamstwach? pojebało was?

Gość pink.
nie nas tylko naszych chlopakow

Gość jaka ja ona...taka jestem
taki związek nie rokuje dobrze.Nie daj się wciagnąć w manipulacje ze to twoja wina. Dwoje ludzi w zwiazku powinno byc dla siebie najblizszymi osobami A nie tak krecić zeby dobrze w huja dziewczyne zrobic

Gość pink.
olałabym go dawno... Gdyby nie to co do niego czuje:(

Gość pink.
on nie rozumie jak ja sie czuje gdy on kłamie...

Gość nie ma milosci to tylko
tylko ci sie wydaje ze cos czujesz a to uzaleznienie od niego przyzwyczaiłas sie tak często bywa ale zwiazek powinien dawać zadowolenie przede wszystkim wiadomo ze jakieś spieranie sie czy kłótnie mogą sie pojawiać ale bez przesady i ogolnie to bez cierpienia bo to juz dziadostwo sie robi

Gość idiotyczna38
ja np siedze teraz jak nienormalna i czekam na niego...wyszedl 4 h niby na warsztat....poszlam zobaczyc czy stoi przed warsztatem nasz samochod....nie zobaczylam i wystalam sie chyba z pol godziny...przyjechal z kolezka....to bylo wpol do 10...wiec prawie godzine temu....jestem wsciekla...

Gość pink..
przyzwyczajenie tez. Ale tego ze go kocham też jestem pewna i tu jeśt problem bo chce go zostawic ale nie potrafie...

Czyli klasyk w kobiecym wydaniu;) Jest źle w zwiazku, w chuja mnie robi ale nie zostawie go :D Kobiety kochają byc nieszczęsliwe na własne zyczenie :)

Jak można czuć cos do faceta który ciągle kłamie. Najgorsze jest to, ze doskonale zdajesz Sobie z tego sprawę a bronisz Go i sama Siebie przed Nim. Daj Sobie spokój, miej Swój honor, ambicje, Kobiety otrząsnijcie się

Gość pink..
Ja chce z nim byc tylko nie chce byc oklamywana. Chce zeby zrozumial ze robi zle. Bo on oprocz mnie nie ma nikogo i boje tez sie ze gdy go zostawie to on sie załamie i nie pozbiera sie.

Powiedź Mu o tym, powiedź czego oczekujesz, że drażni CIę Jego postępowanie. A jeśłi oprócz Ciebie nie ma nikogo, to po jaka cholerę CIe kłamie. Daj spokój...znowu Go tłumaczysz.

Ja chce z nim byc tylko nie chce byc oklamywana" to zmień sie to cie nie bedzie okłamywał :) Bo on oprocz mnie nie ma nikogo i boje tez sie ze gdy go zostawie to on sie załamie i nie pozbiera sie." no i proszę :) jak nie dla siebie to chociaż dla niego sie poświęcę by z nim być ... Każdy powód jest dobry by usprawiedliwić dalsze tkwienie przy beznadziejnym partnerze ... Kiedys taka jedna tu na kaffe pisała ze nie może odejść od chłopaka bo mają wspólnie zaciągnięty kredyt w Lukasie na sumę 900 zł :) kobiety naprawdę zaskakują swoją taktyką

Gość pink..
rozmawialam niejedno krotnie o tym i za kazdym razem mowi ze kocha obiecuje poprawe i tak w kolko. Bylo dobrze dopuki nie znalazl kolegi ktory daje mu 'dobre' rady

Więc pogoń Go do kolegi. Ciekawe czy Jemu kłamie. Kobieto otrząśnij się, albo nie narzekaj