Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alinka11

wkradłam sie do niego..

Polecane posty

Gość alinka11

no wlasnie przez przypadek wpadlam na chlopaka haslo do NK i weszlam.. wiem ze nie powinnam tego robic i zle sie z tym czuje no ale nie moglam sie powstrzymac.. czy on moze sie jakos skapnac ze ktos mu wchodzil na nk ?? chyba nie co? bo penwie by mi tego nie wybaczyl ;/ wiem ze to okropne :\

jesli nie odczytywalaś nowych wiadomośc to chyba nie powinien wiem jak się czujesz ja weszłam na gg ojego faceta niestety dowiedziałam się wielu rzeczy o ktorych wolała bym nie wiedziec :(

jesli nie odczytywalas nowych wiadomosc to mysle ze nie powinien sie zorientowac wiem co czujesz weszlam na gg mojego i dowiedzialam sie kilku rzeczy ktorych wolalam bym nie wiedziec

Gość alinka11
no nie odczytywalam nowych wiaodmosci, czytalam tylko te odczytane, i cale szczescie nic takiego co by mnie bardzo niezapokoilo to nieznalazlam...

Gość a widac go na liscie
dostepnych osob jak jest zalogowany?? bo jak tak, to mogl go widziec ktos znajomy i potem cos wspomniec ewentualnie, ze widzial go na NK, a on np. byl w tym czasie gdzies indziej, o czym ta osoba wie. A jak nie widac, ze jest dostepny, to nie masz sie czym martwic.

Gość małgorzata8496
o kurwa dzieci jakie wy maci problemy.zeby z takiego powodu zakładac temat.....w porównaniu do innych problemów to jet gówno nie problem