Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zraniona1234567890

MAZ MI NIE WIERZY!!!

Polecane posty

Gość zraniona1234567890

witam! mam problem mój mąż ma kolege,który pisał do mnie sms-y ze chciałby byc ze mną ze sniłam mu sie ze kochalismy sie:( ble... powiedziałam mu o tym ale on mi nie wierzy!!!:-(dzis przylazl do nas i zapytałam czy sobie to wszystko wyjasnimy on powiedział ok ale wszystkiego sie wyparł(bezczelny!) Mąż na mnie naskoczył i powiedział ze nie dostane od niego nawet 1zł...nie chodzi tutaj o kase ale zrobiło mi sie przykro:-( Nawet nie spi dzisiaj ze mna tylko poszedł do drugiego pokoju:( co ja mam teraz zrobic???? prosze o rade:(

Gość zraniona1234567890
nie mam ich-usinełam!:(

Gość e tammmmmmmmmmmmmmmmm
było się nie puszczać

Gość czekolada na patyku
slyszalam, ze usuniete smsy mozna odtworzyc u operatora.

Gość zraniona1234567890
zaraz zadzwonie do operatora:) mam nadzieje że da rade:) chce mu pokazac ze nie miał racji...

Masz męża idiotę, nie wierzy własnej żonie- ukochanej osobie, tylko koledze. Ty niestety źle robisz, że za wszelką cenę chcesz mu udowodnić, że w całej tej chorej sytuacji nie ma Twojej winy. W ten sposób dajesz mu przyzwolenie na przyszłość, by nie musiał darzyć Cię należytym szacunkiem i zaufaniem. Źle robisz, ale to jest wyłącznie moje zdanie.

Gość nie jestem
twoim mezem ale z tego co napsialas tez bym nie uwierzyl ! jesli chce sie cos wyjasniac albo oskarzac kogos trzeba miec dowody a ty je usunelas co chcialas osiagnac nie majac dowodow ? chyba nie myslalas ze koles sie przyzna ? zereszta skoro poszedlw zaparte musial wiedziec ze nie masz nic na niego :)