Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buibsjbuo545

problem z facetami help

Polecane posty

Gość buibsjbuo545

a więc tak jestem z facetem ponad 2 lata od roku mnie zmusza do zabaw erotycznych boje sie go i chce z nim zerwać tylko niewiem jak najgorsze jest to ze on mnie nie udezy tylko bedzie sie znęcał psychicznie a to jest trudno udowodnić od roku z przerwami łykam środk uspokajaące mamie ściemniam ciągle ze to jakieś problemy w szkole czy coś przeszłam tez początki depresji co mam robić jak mam z nim zerwać. a teraz druga część boje sie zaufać facetom teraz ale gadam ostatnio z moim byłym i on mi gwarantuje ochrone przed moim chłopakiem i wogule muwi ze mnie kocha zależy mu na mnie że nigdy niebedzie taki jak mój obecny chlopak ale ja sie poprostu boje zaufać teraz jakiemukolwiek facetowi jako ewentualnemu partnerowi czy powinnam sprubować jak znuw zaufać??

Gość buibsjbuo545
prosze pomocy!!

Gość buibsjbuo545
plis

Najgorzej jak kobitki są niezaradne. Nad czym tu się zastanawiać? Odejdź od niego.

Gość buibsjbuo545
dobrze ale jeśli uwarznie przeczytałeś niewiem jak to zrobić!!

Gość buibsjbuo545
jak to zrobić!!

hej! przeżyłam w swoim życiu typaktóry znęcał się psychicznie.....zerwij z nim jak najszybciej...w żadnym związku nie możesz bać się partnera!! Jeśli będzie Cie zadręczał telefonami, lub groził....poprostu zgłoś to na policje!! i powiedz mamie! Ja tak zrobiłam ...i tak trzeba robić! niestety coraz więcej chodzi takich typów na świecie...i od niedawna weszła nowa ustawa dotycząca takich gnojków...grozi im za znęcanie się psychiczne 2 lata w więzieniu.

Gość plepleple
cholera ,ciężko się skupić na tym co piszesz , bo jak widzę te u otwarte , to mnnie zęby bolą :o

Gość scaccac
udezy muwi znuw sprubowac uwarznie ???????????????????/ nie szkoda mi takiej analfabetki w ogóle... do szkoły, a nie za sex sie brac dziecko...

Gość plepleple
o przecinkach , już nie wspomnę :o nie bardzo ogarniam , będzie się znęcał ? to czas przyszły ? czy się znęca ?

Gość plepleple
zabijcie mnnie , ale nie wiem o co chodzi , chyba ,że prowokatorzy doszli juz do takiego mistrzostwa , że są w stanie takie topiki zakładać