Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vanessa123456

Prezent dla przyjaciółki

Polecane posty

Gość Vanessa123456

Moja przyjaciółka obchodzi niedługo 16 urodziny i zapowiada się niezła impreza Chciałabym kupić jej coś ładnego do góra 70 zł. Propozycje ?

Gość Vanessa123456
up

Gość to ja też napiszę..
Kup jej jakiś fajny wisiorek. I kubek. ;d no i dużą kartkę urodzinową.

- pędzle do makijażu - płyn do kąpieli + olejek po kąpieli - ładna ozdobna spinka do włosów, opaska - kosmetyk jakiś który lubi - karnet do solarium jak chodzi :) - wejściówka do jakiegoś klubu dla nastolatek - ładne majtki (zawsze się przydadzą) - kolorowa pościel - sweetaśna piżama :)

Gość Vanessa123456
Parasolka odpada :P O wisiorku myślałam... Książka i płyta tak średnio na 16 urodziny ... u as to takie przełomowe .

Gość Vanessa123456
Płyn do kąpieli jest super sprawą !

Gość Vanessa123456
A gdzie podobną mogę dostać bransoletkę?

Gość pańciamańciahańcia
Coś o Allegro słyszałam. Zaraz pogrzebię w sieci. Poczekaj. :)

Gość Vanessa123456
Kochana jesteś :) czekam ,czekam Już się bałam tu pisać,że od gówniary mnie wyzwiecie hehe ,ale jednak są normalni ludzie na kafe :) Też bym się cieszyła... spodobał mi się płyn do kąpieli i plyta ( ja słucham metalu,a ona coś zupełnie innego i obawiam sie,ze moge nie trafic ) no i ta bransoletka :)

Gość Vanessa123456
Katowice blisko mnie ... a ile mniej wiecej to kosztuje ? Chciałam tak do 70 zł

Gość pańciamańciahańcia
O i jeszcze to. W prawym górnym rogu widzę jakiś koszyk. Czyli to sklep internetowy? Znasz się na tym? Bo ja nie. No widzisz, nie tylko debile na kafe siedzą. Normalni ludzie też. :) Pozdrawiam! 🖐️ http://lilou.pl/web/pl/article/galeriapomyslow

Gość Vanessa123456
Super :* Wielkie dzięki, dobranoc :)

Gość pańciamańciahańcia
Papa...! 🖐️ Będę tu zaglądała... :)

ja jak kupuje prezenty przyjaciółkom zawsze kupuje to co sama bym chciała dostać a szkoda byłoby mi wydać na to kasę. Zawsze się sprawdza! Zazwyczaj robię prezenty pod nazwą "Mix korzyści" :), ostatnio kupilam przyjaciólce, fajne kapciuchy (takie stopki), do tego sół do kąpieli w fajnym słoiku który potem można wykorzystać np na płatki kukurydziane, i do tego kulke do kapielni która masuje :) do tego jakiś śmieszny słodycz np żelki w kształcie smerfów :) jest śmiesznie i pożytecznie, a dziewczyna była zchwycona!

Gość pańciamańciahańcia
O jeszcze coś znalazłam. Podobno od 45 zł się zaczyna. "Re: bransoletki lilouIP: *.acn.waw.pl Gość: Karola 24.02.10, 22:29 Odpowiedz Cena nie jest aż tak wysoka. Zaczyna się od 45 zł. Grawerowanie napisów jest w cenie, a zapięcie o którym wspomniano nie jest obowiązkowe a i tak duuuużo lepiej wyglądają po prostu wiązane. Zamiast wysyłać można samemu wejść i kupić a z grawerowaniem trwa to ok 5 - 10 min na bransoletkę.... Efekt za to fenomenalny. Co prawda W galerii (bo bardziej wygląda to na galerię sztuki niż sklep) panie nie zalecają wykonywania czynności domowych w bransoletkach, ale ja kompie w niej dziecko, siebie, zmywam i myję włosy bez żadnych widocznych uszczerbków na sznurku tudzież zawieszkach."

Gość pańciamańciahańcia
To ja też napiszę...Śliczna! Gdzie to kupić można?

Gość pańciamańciahańcia
Sorry, już widzę! :) Na Allegro. Tak? :)

Gość pańciamańciahańcia
Dzięki! 👄 Róż to akurat nie mój kolor, ale ta pierwsza genialna! Oj, coś czuję, że wiosnę przywitam z pięknymi bransoletami na nadgarstku.

Gość pańciamańciahańcia
O matko! I jeszcze dopiero teraz zobaczyłam jaka to niewielka cena za te bransolety! No, coś fantastycznego! :)

Gość pańciamańciahańcia
Modułowa... I to jest świetne! Bardzo Ci dziękuję! :) A założycielkę tematu przepraszam, że my tu tak same ze sobą o tych bransoletach. No ale może właśnie taką koleżance sprawi? Ja bym się bardzo ucieszyła. :) A teraz dobranoc mówię. Czas spać! 🖐️