Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsfsd

WZROST!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość fsfsd

179 cm + 9 cm obcas to duzo za duzo ? Studniowka niedlugo, a ja wciaz waham sie, czy zalozyc buty, ktore kupilam... Dodam, ze jestem szczupla, nawet bardzo. Jak wy postrzegacie takie dziewczyny? Czy budza w was strach?;p bo nie chce, zeby pozniej ktos sie budzil w nocy, bo mu sie przysnie taka wielka ja -.-

Gość fsfsd
Jestem sklonna je zalozyc, tylko jakas niepewnosc ciagle pozostaje. Pytam was tak z ciekawosci tylko, co o tym sadzicie:)

według mnie jeśli jesteś taka wysoka, nie powinnaś zakładać takich obcasów, bo możesz wyglądać śmiesznie. a poza tym jeśli masz się źle czuć to może kup sobie na mniejszym obcasie? ale nie płaskie. nawet jeśli będzie to niski obcas, to i tak noga wygląda lepiej niż na całkiem płaskim.;)

Gość karoIek
wylizałbym twoje duże stopy 😘

Gość wzrrrost
będą musieli wyżej podnieść żyrandol

Gość fsfsd
Mam rozmiar buta 39, wiec nie sa takie wielkie, jak je sobie wyobrazasz. Garbic sie nie bede, bo nigdy sie nie garbie:P Piers do przodu i ruszam :)

dodam jeszcze, ze ludzie w Polsce niestety nie sa tolerancyjni i jak ktos wyroznia sie z tlumu np wzrostem nie wahaja sie odpowiednio skomentowac - jezeli nie przejmujesz sie docinkami, to zakladaj te szpile i jazda..

Gość fsfsd
Partner bedzie wyzszy:P Zapisze sobie te strone i przed studniowka wlacze, poczytam to co napisaliscie, bo jakby nie bylo, jest troche budujace!:P Nie ma opcji, musze isc w tym butach, a niech zazdroszcza krasnale dlugich nog:P

Dyrektore z przerażeniem stwierdzam, iż z wieloma twoimi radami dotyczących ubioru się zgadzam:D Możesz założyć takie wysokie o ile nie bedziesz wyzsza od partnera:) Tak jak dyrektore napisał najlepiej gdyby rajstopki były we wzory.. A sukienka z pewnościa ani nie za długa ani nie za krótka:) Baw się dobrze !! A i tak w połowie wylądujesz na parkiecie na bosaka :P :)

Gość karoIek
Wenus a może twoje? 😘

Gość ja to nie wiem
ale nie założyła bym takich butów wysokich przy Twoim wzroście

Zapewne dobrze wiesz gdzie to jest:D Ja tam powinnam być w piątek, bede oblewała kolejny nie zaliczony egzamin :D Ale ty tylko tak gadasz, pod wsb już dawno miałeś być 😭

Gość Roberte Pattinson und Edzio C.
mi nie przeszkadza, wręcz przeciwnie, zapewne masz więcej krwi aniżeli niżsi!

Liczyłam na wydrukowanie mego zdjęcia i owocne poszukiwania :D Teraz nie ma białych kozaczków, za bardzo się brudzą :D Zakładają je tylko gdy na termometrach temperatura sięga +20:P

Ja się nie nabijam, ja po prostu doceniam to poświęcenie dla wyglądu. To co jesteśmy umóweni w farmaconie :D W trójke rzecz jasna, narzeczonego wezme w kieszeń:P p.s. tym razem weź to zdjęcie 🖐️

Gość gipsiara
duże laski często łamią nogi :D

Gość cynamonka922
Ty no, mam dokladnie ten sam problem co Ty, Autorko:D Na dzisiejszą próbę poloneza, na którą każda miała mieć szpilki musiałam aż łyknąć jakiś alkohol na stresa, bo tak sie wstydziłam i bałam reakcji :O Ale było naprawde ok! Mam 177 cm, szpilki 7 cm i mimo, że byłam wyższa od 90% ludzi na sali to czułam sie o dziwo dobrze. I tez jestem chuda i balam sie ze bede wygladac jak tyka, zyrafa czy jak sie to mowi W zasadzie to wrecz plakalam z tego powodu i juz mialam szukac czegos na plaskim obcasie Autorko - zakładaj te buty,ale -naucz sie w nich chodzic -nie garb sie -tak bedziesz wygladac jak sie bedziesz czuc wiec usmiech i szczescie:D a jak wodka sie zacznie lac to problem wzrostu stanie sie mało wazny;D Pozdrawiam

ja mam 182 i chodzę w butach na obcasie jak mnie tylko najdzie ochota :) wiec nie zastanawiaj się tylko ubieraj !

Gość Nie umalowana..
Możesz założyć ale będziesz wyższa od wiekszości mężczyzn na sali dobrze się z tym będziesz czuła?