Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsfsd

WZROST!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Nie umalowana..
Byłam byłam i to rok temu i słyszałam kilka niemiłych komentarzy (od facetów i to wcale nie niskich) na temat "babochłopów" i wysokich tyczek.

Gość Nie umalowana..
Mówię jak uważam. Każdy może nosić co mu sie podoba ale osobiście uważam ,że kobieta wysoka jednak nie powinna nosić wysokich szpilek. Jednak dziewczyna ma wysokiego partnera więc jeśli ma ochotę może na upartego założyć ale tak jak powiedziałam będzie wyższa od większości facetów na sali i myślę ,że nie będą patrzeć "na jej długie nogi" bo facet jednak woli by kobieta przy nim była ta drobniutka i delikatna a nie wyższa i jak w ogóle będziesz tańczyć z niższym kolegą śmiesznie będzie to wyglądać.

Gość czupakabbra
nieuamalowana a co ty sie tak przejmujesz tym co inni gadaja,naprawde sa wieksze powodu do wstydu niz wysoki wzrost wiec autorko,zakladaj te wymarzone buty. a ludzie,ktorym to przeszkadza,no coz,nie swiadczy to o nich za dobrze;)

Gość Nie umalowana..
Na pewno jest coś w tym co mówicie ;) autorka powinna mieć swoje zdanie i nosić to na co ma ochotę. Co do wypowiedzi o tym pokazie mody to powiem tylko tyle ,że pokaz mody to pokaz mody a nie studniówka czy ulica ;)

Gość Nie umalowana..
Hahaha twój brak kultury i ograniczenie mówi samo za siebie ;) pozdrawiam {cool}

prawdopodobnie, ale troche mnie to smuci ze wiekszosc boi sie wyrozniac z tlumu nawet wzrostem, w moim otoczeniu wiele by sie dalo pokroic za dlugie nogi i wysoki wzrost, a nie jeszcze narzekac x)

Gość fsfsd
Zakladam te buty, a co! ;)