Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziiaaasd

Depresja? pomozcie

Polecane posty

Gość madziiaaasd

Nie wiem co mi jest, przespałam dzis całą noc, cały dzien, w przerwach tylko jem, ciągle chce mi sie spać, wstalam w sumie o 17 na siłe. Nie mam na nic ochoty, ani checi zycia, w sumie mi niedobrze, wszystko jest mi obojętne. Nawet jak pomyśle o moim chlopaku to mnei sie odechciewa wszystkiego, jakas depresja czy co?

Gość egoistkaaaaaaaaa
Moge spytac w jakim wieku jestem? hmm czasem miewam podobnie. uwierz, że najlepsze na to jest wyjście do ludzi,rozmowa,spacerek mimo ze sie bardzo nie chce;)

Gość egoistkaaaaaaaaa
w jakim wieku jestes..mialo byc

Gość madziiaaasd
20 lat. Moze mnie jakas choroba rozklada? nie wiem czy spacerek cos pomoze, najchetniej bym poszla dalej spac ale boje sie ze bede sie jeszcze gorzej czuła.

Gość egoistkaaaaaaaaa
od kiedy to trwa? zdarzalo sie wczesniej?

Gość madziiaaasd
w sumie w poniedzialek bylam u lekarza przepisal mi antybiotyk, kuracje domowa, a ja niestety mimo wypisanego zwolnienia nie moglam zostac w domu bo mialam bardzo duzo spraw na glowie nie mogacych poczekać. Ale no oprocś tak jak by normalnie, nie wiem czy to choroba, nie wydaje mi sie

Gość egoistkaaaaaaaaa
Hmm może choroba,może taki okres...tak czy siak musisz to jakoś przetrwac. Zastanow się co sprawia Ci przyjemność i może sprobuj sobie dogodzić w jakis sposob na poprawe humorku:)... W malych rzeczach tez mozemy odnalezc radość. Chociazby ogladanie dobrego filmu z kubkiem lodów. Brzmi troche desperacko ale niektorych pomaga. A jesli nic Cie nie cieszy to na pewno ktoś taki sie znajdzie... Znajomi,przyjaciele, chłopak. Od razu poczujesz się lepiej Chyba ze jest to spowodowane jakims problemem z ktorym np sobie nie potrafisz poradzić... Zastanow sie

Gość etcetera
Moze masz akurat zly dzien...moze to poczatki depresji.Jesli Ci nie minie po ok2-3tygodniach to zglos sie do specjalisty.

Duzo osob tak sie czuje, po czesci jest to wina pory roku, pogody, brak slonca, pochmurno, w organizmie jest niski poziom endorfiny dlatego tak sie czujemy. Moze po rpostu sprobuj sportu, zapisz sie na basen, cwicz, rob cos co poprawia Ci humor. Swoja droga tez sie tak czulam, ale kiedy zaczelam cwiczyc, czulam sie zmeczona i szczesliwa

Gość Gal Anonimus
Dziewczyyyynooo.... Muuusisz się wyluuuzooować :) Spal sobie trochę trawki wieczorem i Ci przejdzie :) Zobaczysz :) Tylko się nie uzależnij ;p