Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobiejaasia

Wyznać uczucie mailem

Polecane posty

Gość takasobiejaasia

Co o tym myślicie?

Gość takasobiejaasia
Potraktowalibyście to poważnie?

Gość egoistkaaaaaaaaa
zalezy od okolicznosci

Gość nigdy tego nie rób
to ewidentny brak taktu, kultury osobistej i wyczucia.

Gość takasobiejaasia
Dziewczyna facetowi, dokładniej na stopie koleżeńskiej. Po pół roku znajomości. On mi podobał się od początku, ja jemu nie wiem, wg mnie daje sprzeczne sygnały. Napisałam maila, bez wzniosłych słów ale wystarczająco konkretnego żeby wiedział że mi się podoba. Sam chciał się spotkać, ale tematu nie poruszył. Co mam myśleć?

Gość takasobiejaasia
A dlatego mailem bo jestem nieśmiała i bałam się rozmowy bezpośredniej. To z reszta też mu napisałam.

Gość zapodam Wam
ze z niego dupa wołowa i jak nie bedzie miał czarno na białym ze go kochasz to sam sie nie przyzna

Gość takasobiejaasia
?

Mailem to możesz co najwyżej wysłać do kogoś takiego życzenia z okazji jakiejś okazji. Mail służy ludziom do przekazywania wiadomości innego rodzaju niż wyznawanie uczuć. Taki rodzaj zachowania należy do pospolitych, czyli jest dozwolony dla osób, nie tyle nieśmiałych (bo jednak wpadły na pomysł napisania maila), co raczej źle wychowanych, delikatnie rzecz ujmując. Jesteś po prostu niezłą manipulatorką. Nie w ten sposób buduje się więź, nie mówiąc już o uczuciach.

Gość takasobiejaasia
az tak źle? to po co chciał się spotkać?

Gość takasobiejaasia
Nie ma nikogo kto by rozumiał, że to nie świadczy o braku dobrego wychowania, tylko o próbie walki mimo nieśmiałości?

ale jakiej walki, facet nie jest interesowany wiec narazisz sie na laskawe zostanmy pzyjaciolmi zapewne , po co Ci to dziewczyno? polecilam Ci ksiazke poczytaj pomysl i zdecyduj

Gość takasobiejaasia
Zamierzam właśnie zaprosić go na spacer i nawiązać do tego co napisałam. Zastanawia mnie tylko czemu się ze mną spotkał, a nic nie powiedział. Czekał na mój ruch czy po prostu woli puścić to mimo uszu?

Gość takasobiejaasia
Jezeli nie jest zainteresowany to po czymś takim mimo to by się odzywał, nawet częściej i chciał się spotkać? Ja po prostu tego wszystkiego nie rozumiem

Uważam, że zmuszanie do kolejnego spotkania jest z Twojej strony nietaktem. Też sądzę, że nie jest Tobą zainteresowany. Gdyby bowiem był, sam zadbał by o to by się spotkać.

Gość takasobiejaasia
O to chodzi, że właśnie on dążył do spotkania, a teraz jest mi poniekąd glupio, że nie nawiązałam do tematu tylko wszytsko zostało na etapie maila. Dlatego chciałam zaproponować spacer i to "dokończyć" a nie czekać na jego propozycję. W to, że będzie chcial sie spotkać raczej nie wątpię, bo mówił o kolejnych spotkaniach, a nie wygladało to na grzecznościowe stwierdzenie.

mylisz sie myslac ze facet mysli jak kobieta, nie mysli i dla faceta to proste. Zaintersowany stanie na glowie zeby Cie zdobyc. Podejrzewam ze uda ze nie otrzymal maila cos w ten desen ,ale zycze powodzenia

swoj droga nie chce byc za surowa, moze sie myle , ale i tak polecam pozycje ksiazkowe ktore pomoga Ci przejrzec na oczy i zrozumiec siebie i mezczyzn ;P

Gość takasobiejaasia
Maila na pewno dostał. Nie wiem, może faktycznie jestem naiwna, ale właśnie dlatego że uważam, ze faceci nie myślą tak jak kobiety i niestety podejrzewam ich o dosyć nieskomplikowane rozumowanie (nie mam nic złego na myśli, chodzi mi o to że kobiety lubią wszytsko udziwniać i utrudniać, a dla facetów wszystko jest prostsze i bardziej oczywiste), to dziwie się, że nie odsunął się ode mnie, nawet przciwnie. Czy nie tak się robi jak wyzna uczucie osoba, która się facetowi nie podoba?

Gość bartoszw
a jak dla mnie gość bał się zacząć temat i tyle a mail to nie jest wcale jakaś obraza

Gość takasobiejaasia
Nikt więcej się nie wypowie?

Gość upupupupu
up