Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjfgmhkghkmg

znieczulenie

Polecane posty

Gość hjfgmhkghkmg

Co byście wybrały? Majac wybór pomiedzy szpitalem gdzie jest znieczulenie ale oprucz tego kiepska opieka a mniejszym szpitalem bez znieczulenia ale z dobrą opieką polożnych.

Gość cavvA
szpital prywatny gdzie jest dobra opieka i znieczulenie na życzenie

Gość na pierdoleeee
zdania będą podzielone: 1.te babki co mialy lekkie porody napisza ci ze wybralyby lepsza opieke medyczną 2. a te co przezyly koszmar (jak ja) napiszą ze wszystko niewazne,byleby znieczulenie dostac

No właśnie dziś w faktach pokazywali, jak kobieta, która rodziła w prywatnej klinice i cos poszło nie tak przy porodzie i dziecko jest chore, nie może dostać renty dla dziecka, bo klinika była prywatna i włąsnie jest w stanie upadłości. No cóż u nas do takich rzeczy jeszcze daleko, choc państwówka też nie zachwyca. Co do pytanie nie powiem, bo jeszcze bo jeszcze nie urodziłam i nie wiem nic.

Gość fggggg
tez jestem za znieczuleniem, porod wspominam bardzo dobrze wlasnie dzieki znieczuleniu, no i fakt faktem ale podczas porodu mialam bardzo dobra opieke

a ja sie boje samego wkucia, mój tata miał punkcje lędźwiową i cos sie po nij stało, nikt nie umie wytłumaczyć co dokładnie( podejrzewam niedoczynność przysadki mózgowej). Większość objawów zgadza się. I nawet przy cesarce nie zgodziła bym sie na znieczulenie w kręgosłup.

Gość cavvA
Wiesz jak ktoś idzie do jakiejś klinik to się nie dziwię ale szpitale prywatne mają świetnie zaopatrzony i wyspecjalizowany odział ratunkowy dla dzieci co nie obowiązuje kliniki i i centra medyczne. Daltego najpierw trzeba się z takim rzeczami zapoznać.

Kiepska opieka ale znieczulenie - to mój wybór.