Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świadoma morderczyni

zabiłam bo...

Polecane posty

Gość świadoma morderczyni

nie dałam ani grosza na zakłamaną pseudodobroduszną akcje owsiaka! nie dałam i teraz przeze mnie umrą biedne dzieci... Polska będzie bez przyszłości, kolejne dzieci też umrą przeze mnie... to okropne, jak tu żyć? Boże, Ty to widzisz i nie grzmisz? jestem gorsza od diabła, on przynajmniej zabiera i zdrowe dzieci :D

Gość pierdol się autorze
ze swoją chorą ironią 😠

Gość ja rowniez szczera i otwarta
to i tak chore dzieci które nie dożyją 18 lat, wiec po co przedluzac ich agonie?

Gość spragniona jola
bo może będą nielicznymi, którym uda się wyjść z choroby

Gość ejfejdkejd
szkoda ze owsiak nie zbieral kasy na taką glupote jaka dopisuje autorce

Gość paulinuchaaaaa
Oj Autorko i wszystkie inne ofiary losu które twierdza,że Owsiak jest taki i owaki. Nikt was nie zmusza,żeby dawac kaskę NIKT,!ludzie robią to z wlansej nieprzymuszonej woli.!pozatym zostaje zakupiony co rok bardzoo dobrej jakości sprzęty,a bez niego nie byłoby szans na poruszenie takich temetów do tego stopnia,żeby aż ak to rozwinąć jak ON.!!

Gość spragniona jola
to dzieci owsiaka? oj, chyba nie...

Gość @świadoma morderczyni
kretynka, która udaje intelektualistkę!

Gość paulinuchaaaaa
Świadoma morderczyni Póknij sie ty w łeb.Widzisz tam Owsiaka? nie.!a co z tego ze pozwala na takie imprezy?!ludzie sa dorosli wiedzą co mogą,woodstock to dobra zabawa i każdy wie jak wygląda i co z tego?????????? to nie zmienia faktu,że on organizuje naprawde wielką akcję co roku dzieki której jest ogromne zainteresowanie.!!! Masz problem?nie wrzucaj nic do puszki.PROSTE tępa strzało:O

Gość spragniona jola
że ja?

Gość spragniona jola
a tacy ludzi jak ci ze zdjęć , to wszędzie mogą się trafić, i u owsiaka ich nie zabrakło

chodzi o autorkę tematu - kretynka!

Gość paulinuchaaaaa
Świadoma morderczyni jestes z deczka jebnięta ale to chyba nic nie szkodzi dla ciebie...ciekawe jak urodziłoby się twoje dziecko z jakąs wadą(nie życze)to ciekawi mnie czy dalej miałabyś takie zdanie o tej akcji.!!napewno nie.!więc zamknij mordę i pod stół:)

Gość paulinuchaaaaa
Mam na myśli autorkę oczywiśćie:)

Gość aware killerka
"Według „Róbta co chceta sprzęt zakupiony ze zbiórek pieniężnych ma służyć NIEODPŁATNIE społeczeństwu" - widział ktoś taki???? Bo ja nie, moje dzieci też nie. Prywatyzują służbę zdrowia a gdzie sprzęt zakupiony przez wielkodusznych Polaków??? Ciemnota siegą aż do pięt :P Tylko kvrwami potraficie rzucać, yntelygencja :P

Gość spragniona jola
to co robią z tym sprzętem, skoro nie widać darmowego?

mówiąc po warsiawsku: można wyjść z nerw czytając głupoty jakie wypisują przeciwnicy Owsiaka na tym forum. co znaczy "nie dawaj" - czy ja jestem pies, żeby mi wydawać polecenia?

Gość _____świadoma morderczyni
Każdy kto usiłuje przeciwstawić się swoistemu szantażowi jaki stosuje WOŚP i owsiak osobiście jest natychmiast porównywany do nieczułego skvrwysyna, który ma w dvpie zdrowie, dobro i miłość nieuleczalnie chorych dzieci. Prawda, że piękne? I tak mnie oceniacie! Wy, tak bardzo "dobroduszni" samarytanie :P I jeśli myślicie, ze samodzielnie myślicie to... "zazdroszczę" takiej ciemnoty.

Gość spragniona jola
no ale ty nie masz argumentów, ja ciebie nie wyzywam; podaj rozsądny argument, to się zgodzę, bo twoje stanowisko nie jest przekonywujące

Jesteś niezłą manipulatorką - podobną to tych z TR Wam TV. Nie dajesz - Twoja rzecz. Ale po co się pakujesz tam, gdzie Cię nie zapraszali.

"na zakłamaną pseudodobroduszną akcje owsiaka!" Nie trzeba komentować - ten urywek świadczy, że autorka, która innym zarzuca, że są manipulowani, sama ma wyprany mózg.

Gość _____świadoma morderczyni
"Ale po co się pakujesz tam, gdzie Cię nie zapraszali." - to przecież mój post, więc spier... ale już!! spragniona jola: agrumentów jest zbyt dużo, żeby tu je przywoływać, poszukaj sama na innych stronach niż onet, wp, interia. Zacznij tu: www.niepoprawni.pl http://www.blogmedia24.pl http://www.blogpress.pl http://newworldorder.com.pl http://wolnemedia.net Tego jest dużo, poczytaj i sama wybierz, co jest prawdą.

Jaki post? czy nie odróżniasz "tematu" od "wpisu"? Podobno Rydzyk przegrał kiedyś sprawę z Owsiakiem? Wiesz coś o tym?

www.niepoprawni.pl - od razu epatują Smoleńskiem, może mnie reklam, jeżeli to ma być undergroundowa strona?

Gość spragniona jola
ja chciałabym wierzyć, że w ludziach jest jednak dobro i współczucie,a ta akcja chociaż w minimalnym stopniu może komuś pomóc

"Świadoma" swoje poglądy uważa za "uargumentowane", poglądy innych za "dewiacje".

to z tej obiektywnej strony polecanej przez Autorkę: "Życzę sobie, by Jan Tomasz Gross uznany został za persona non grata i by pozbawiono go możliwości czerpania w Polsce zysków z antypolskiej działalności, obywatelstwa polskiego - jeśli takowe jeszcze posiada, a także prawa wjazdu na obszar Państwa Polskiego w jakimkolwiek innym charakterze niż podejrzanego o popełnienie poważnych przestępstw na szkodę tego Państwa."