Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalarina

wszystko mi jedno jaki..

Polecane posty

Gość kalarina

więc tak, mam chłopaka (jednak to jest w tym wszystkim najgorsze), który jest dwulicowym frajerem bez ambicji. fakt, że jestem idiotką, bo się w nim zakochałam, ale cóż zrobić, że mnie zawsze do debili ciągnęło? no dajcie spokój, on i jego smsy: "choć na dwur" albo "jurz nie mogę doczekać sie spodkania" doprowadzają mnie do gorączki, bo jestem wyczulona jeśli chodzi o takie błędy! dobra, porblem w tym, że ten frajer mnie zdradza! wiem o tym, bo spotkałam jego "dziewczynę", jeszcze mi się chwaliła swoim cudnym "chłopakiem". kurwa, nawet nie pomyślał żeby to ukrywać, ale lamus. liedy ja wyjeżdżam do szkoły, zamiast się uczyć to o nim myślę i dostaję lufę za "pracę na lekcji", a ten skurwiel zabawia się z jakąś ostatnią lafiryndą (chyba widzi w niej tylko pizdę, bo urody te kurwisko nie ma). zadzwoniłam do niego, bo nie będę zrywała z nim przez smsy jak jakaś frajerka, to on odbiera i mówi, że go obudziłam, jak w tle śmiech słyszałam i jeszcze do mnie z tekstem "dobranoc, kochanie. ucz się, a nie znowu o innych na lekcjach myślisz". no myślałam, że umrę. już miałam ochotę sama do niego pojechać i powiedzieć mu w twarz, co o nim myślę, ale doszłam do wniosku, że na chuja paliwa nie będę marnować -.- przepraszam za słownictwo, ale jestem wściekła, nie! jestem wkurwiona. zerwę z tym pacanem jeszcze dzisiaj, ale to po południu. albo poczekam aż mi pięćdziesiąt złotych odda (pożyczamy sobie czasem), bo mógłby mnie wyrolować.

Gość wojciech stulejniczak
podbijam bo mocne :classic_cool:

Gość sosek
cieszmy się i radujmy ze przejrzałaś na oczy

Gość kalarina
trochę za długo to trwało -.-

Gość sosek
lepie teraz niż miałoby to nastąpić o wiele później :)

Gość kalarina
no ale za jakie grzechy? bo tamta była bardziej wyuzdana? też bym mogła być, gdyby mnie poprosił. :( byłam wyrozumiała, na piedestale nawet mogłabym go postawić! ale teraz? ;/ gra skończona..

Gość sosek
seksem go nie kupisz ;)

Gość kalarina
nie chcę nikogo kupywać, a teraz nawet bym go nie chciała :( staram się zrozumieć dlaczego, skoro było nam dobrze. ustępowałam zawsze, chodziło mi tylko o pieprzoną wierność bo nie lubię dzielić się mężczyzną :(

Gość sosek
taki typ faceta ;) powinnaś lepiej przyłożyć sie w poznawaniu drugiego człowieka ;)

Gość kalarina
na razie przystopuję :( jak nie serce pękło to moja kobieca duma została urażona :(:( idę te smutki zatopić. :( bywaj..

Gość hej mała!
masz ładne stopy?

Gość Facetttttttt
ty też musisz być pusta lala :D hahaha skoro z takim debilem jesteś :D buhahahha co za porażka być z takim imbecylem , ktory tak pisze i do tego być przez niego zdradzana :O Jesteś dnem idiotko. Ja jakbym spoDkał :classic_cool: nie ważne jak zaaaajebista panienke i by mi napisala smsa że jurz nie może wytrzymać bez mojego drąga to bym ją wy.pi.erdolil jak szmate i po tym z nią zerwał mówiąc - Ucz się języka pierdo.lony bambusie , ucz się języka :classic_cool:

Gość brejanowa
@Facetttt: Znasz powiedzenie: "miłość jest ślepa"? :D Może więcej z nim rozmawiała niż pisała ahahaha. ;D A i napisała, że się niedawno dowiedziała o zdradzie. Zrozumienie.

złe wybory partnera to plaga.Problem tkwi w skłonności do toksycznych facetów a skąd to się bierze i jak z tego wyjśc to juz psycholog albo na privie