Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martyna00123

Zakątek białkopochłaniaczy, czyli z dietą Dukana za pan brat :)

Polecane posty

Oj lena nie martw się :) będzie dobrze... powoli do celu :)

Hello laseczki... jak tam??? u mnie powoli... kurcze waga stoi jak zaklęta i od 5 dni w kiblu nie byłam!!! muszę sobie coś na zaparcia kupić...ćwiczę i jem teraz to co dukan przykazał i na mnie to nie działa chyba... spowolniony mam metabolizm albo nie wiem co.. przez te otręby powinno być ok a jest na odwrót!!! co poradzicie laski??? może xenna??

SIEMKA!Ola,nie wiem czy pamietasz ale u mnie tez byl zasuj przez pare dni,potem waga w gore!ja nie mialam kibelkowych problemow!nie wiem co Ci poradzic!moze napij sie soku z kapusty?:)tylko zebys zdazyla do wc!!!!:) a u mnie waga w gore!!!wymiary bez zmian!!waga w gore,bo wczoraj tez przegielam!!!!!dzis jeszcze nic nie jadlam,jakby co zajme sie jablkiem...:(

czytałam :) trafiłam tam za tobą dzisiaj :)sok z kapusty to wątpię żeby podziałał... poprosiłam ślubnego żeby mi kupił xenne extra i już... mało błonnik w tym dukanie i to dlatego mam tak jak mam...

waga rano uparcie pokazywała 82 kilo... ech normalnie czemu?? staram się cały czas i może w końcu się ruszy w dół... ćwiczenia nie zaniedbuję... codziennie po 35 min rowerka i 120 brzuszków... jakby co zmienię dietę na mż + wr... czekam aż ciepło się zrobi bo bym pobiegała sobie...

Flesz jak tam dałaś sobie radę ze swoją ferajną wczoraj?? Jak będziesz odpisz bop jestem ciekawa i podaj mi linka do twoich szczeniaków jeszcze raz :)

flesz to super :) tak myślałam że będzie im smakować :) zawsze to mleko i manna :) a słodkie są strasznie i zaczynam akcję pt "szczeniak"

OLA,POCZYTAJ SOBIE,CO WYMYSLILA NASZA KOLEZANKA OD GLODOWKI....AZ NIESMACZNE....

ok juz znalazlam i poczytalam. Po co sie dziewczyny denerwujecie, jakas laska?? Badzcie madrzejsze i nie dajcie sie prowokowac!!! Olac system!!! Lenka co u Ciebie? Napisz mi co jesz? bo z tego co pisalas to ok 500 kcal dziennie? Moglabys mi taki Twoj jadlospis przykladowy napisac??? a co do rozmiaru ubran ja nosze 10, takze tak jak Ty:)

Ola ja tez mam jazdy z zaparciami, na mnie to xenna extra nie dziala, probowalam ostatnio olejek rycynowy i tez nic!!!! Masakra. Ja potrafie tydzien sie nie zalatwic, chyba czas sie wybrac do lekarza, moze on cos pomoze!!

ŚCIEMKA FLESH,gdzie Ty sie podziewasz? co do panienki od glodowki,dawno tak zaklamanej osoby nie widzialam.... U mnie ok.ja jem ogolnie bardzo malo,ale pije mnustwo.dzis np.zjadlam 2 jablka i 3 ogorki kiszone i to na tyle.albo przez caly dzien 4 chlebki wasa,same,i jablko.....ogolnie naprawde niewiele...... flesh,co tam u Ciebie kobieto?

u mnie po staremu, czyli dom-praca-praca-dom. Na nic nie mam czasu i nic mi sie nie chce:( Tak bym już chciała wiosnę za oknem zobaczyć, mmm:) Lenka pisalam Ci, że nosimy taki sam rozmiar, to napisz mi kobieto z czego Ty sie chcesz odchudzac i czemu masz kompleksy???? Ps. jak tam z miłością u Ciebie? Ruszyło się coś???

GORA KOCHANIENKA TO 10,A DOL 12,ZALEZY CZASEM 14.NO I WAGA....POZATYM ZA DUZO MAM 8 W SZAFIE,DO WAKACJI MAM ZAMIAR W NIE WEJSC! A Z MILOSCIAOK:)GORZEJ Z SEXEM.......JAK NIE BYLO,TAK NIE MA!!!

Widzialam to zdjecie przd chwila i zachcialo mi sie wymiotowac! co za czub!!!! Lenka waga to zaden wyznacznik, moja kolezanka wazy duzo wiecej ode mnie a jest szczuplejsza! Wniosek? jest grubej kosci, natomiast cialka ma niewiele. Co z tego ze waze mniej od niej jak mam ogromny brzuch?

Lena mowie Ci Ty walnij jakiego drina i idz na zywiol!!!! Jak raz sie przelamiesz , potem bedzie juz z gorki:D

W SUMIE MASZ RACJE.OK,TO BEDE PATRZEC NA UBRANIA,JAK WCISNE SIE W SPODNIE 10 Z ODCHUDZANIEM PRZYSTOPUJE....

Z TYM DRINEM MOZE BYC PROBLEM,PO CIAZY ALKOHOL MI NIE WLAZI,SMIERDZI OKRUTNIE....

malo wodki duuuzo soku tak zebys nie czula ze to z alkoholem jest:D kilka takich i nabierzesz ochoty:D ja dalam na spokoj z odchudzaniem, tzn staram sie poprostu jesc zdrowo, ale bez przesady ze tylko bialka lub tylko warzywa. Czekam na wiosne, wtedy az sie zyc czlowiekowi chce. Zaczne wiecej sie ruszac, a i nowalijki beda wiec jestem dobrej mysli!!!

witajcie dziewczyny...topik tamten uznaję oficjalnie za zamknięty!!! zmieńmy temat... ja dalej na dukanie ale już mam dość męczy mnie ta dieta... waga stoi cm w dół na szczęście... nie wiem myślę nad zmianą na 500 kcal i kupuje te tabletki za 90 zł... ćwiczę sobie cały czas po 35-40 min na rowerku no i pupa mniejsza i uda no i czekam na brzuszek teraz :)

Czesc laski.u mnie waga w dol....efekty wczorajszych jablek....dzis powtorka,ale dokldam banana!:)Ola,troche juz stoi Ci ta waga,a moze jestes przed okresem?jakby co dawaj na 500ckal,polecisz moment!! topik glodowkowy to jakas tragedia,az pomaranczowo!!!!!mam to w doopie!:)

lena właśnie nie... poprostu ma zaparcia jak cholera i dlatego.... nie wiem już co zrobić normalnie... dziś mąż ma mi ta xenne kupić i mam nadzieje że mnie ruszy w końcu... brak błonnika w tej diecie i efekty widać już po mnie...

lena no i nerki mnie zaczynają właśnie boleć!!!! więc dukan od jutra odpływa w siną dal coś czuję!!!chyba będzie 1000kcal i ćwiczonka... muszę jeść błonnik bo się wykończę a otręby na mnie wogule nie działają... a tak i jabłka będą i pomarańcze i inne rzeczy... nie głodówka bo nie wytrzymam ale zdrowo i mniej... mam zwolniony metabolizm przez dukana niestety a jak nie chodzę do toalety to i waga stoi a nawet w górę idzie!!! więc zmiana musi być:)

oj kochanienka,jak nerki,to sobie zeczywiscie odpusc!:(musze Ci powiedziec,ze mnie do tej pory czasem bola...1000ckal jest ok,a jablka przeczyszczaja....wiem cos o tym!:)wazne jesdnak,ze obwody ida w dol!!!:)glowa do gory,do lata jeszcze sporo czasu,damy rade!!

lena ja wiem że mam czas, ale jak patrze że waga stoi a nawet w górę poszła to mnie krew jasna zalewa!!!! muszę zmienić jedzenie na zdrowsze z błonnikiem i już... nawet pieczywo włączę razowe lub pełnoziarniste jakieś...

to jest pomysl laska1bez blonnika ani rusz!zreszta bez owocow tez nie dalabym rady!czasem przez caly dzien wole jesc same owoce....:)