Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wróżka czesława

opowiedz swój sen

Polecane posty

Gość wróżka czesława

powiedzcie co wam się śniło strasznego, miłego, śmiesznego itp. Mi dzisiaj się sniła lekcja geografi w podstawówce. Kobieta była wredna, bardzo wymagająca i cały czas wciągała nosem smarki. Wszyscy siedzieli w ławkach a ja w łóżku w pościeli i jeszcze miałam pościel jakimś brokatem posypaną i się steresowałam że będzie się na mnie darła. W końcu wzieła dziennik i powiedziała że będzie brała do odpowiedzi, wtedy się obudziłam. To był koszmar. Wszystkie sny ze szkoła sa koszmarami!!!!

Gość wróżka czesława
no dalej dalej

Gość wróżka czesława
nic się wam nie sniło?????????

Gość mi się śniło ą ę
mi się śniło, że ktoś próbował otruć ludzi zgromaczonych w jakimś ośrodku, trucizna była w brokułach, ja nie wiedząc zaniosłam je na stół, sama nieco zjadłam, za chwilę po jakiegoś gościa przyjechała karetka, a mnie zaczeło piec w gardle

Gość wróżka czesława
heheheh

Gość Gargamel i Klakier
nam się śniło że złapaliśmy Smerfy

Gość a mi się śniło
A mi się śniło wczoraj że razem z bratem kogoś zabiliśmy. Tzn on zabił moim nożem pierwszego lepszego gościa, bo ja go o to prosiłam. To był obcy nam facet spotkany na ulicy. Dziwny to był sen.

Gość wróżka czesława
a sni się wam czasem kilka razy ten sam sen?

wczoraj /nigdy nie miałam snu zwiazanego z religia/wczoraj śnił mi się nasz PAPIEŻjak siedział na krześle spał a ja głaskałam go po głowie.na chwilę otworzył swoje stare niebieskie ocz spojrzał na mnie i dalej spał a ja głaskałąm go po głowie.

Gość Adam344
Zobaczcie stronę SENZONE.PL na której każdy może dodać swój sen, niektórzy ludzie mają naprawdę posrane sny! :P

Mnie się raz śnił papież Jan Paweł II. Był wampirem i ganiałem go z siekierą żeby mu odrąbać głowę, a on uciekał i robił głupie miny naśmiewając się ze mnie, że nie mogę go złapać. Zaznaczam że nie jest to głupi żart mający na celu obrazę uczuć religijnych katolików, po prostu jakiś miesiąc temu miałem taki sen.