Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Realista życiowy

Miłość to njwiększe kłamstwo świata

Polecane posty

Ok Realistoooo, wiem o co biega. Każdy ma swoje gusta i guściki. Jakby wszyscy w świecie wyglądali jednakowo, byłaby nuda, każdemu podoba się co inne.

No to masz problem, nie wiem już co mam Ci pisać, nic do Ciebie nie przemawia. Uparłeś się i tyle, ale każdy ma swoje zdanie i trzeba je umieć uszanować.

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
Grubasko_26 Wszystko już jasne, poprostu wyraziłaś się nie do końca klarownie i wydawało mi się, że wszyscy faceci wg. Ciebie są niedojrzali emocjonalnie. Chciałem poprostu, żeby była jasność. Zaś co do samego autora to masz chłopie problem. Nie zadręczaj się tak, są ładne kobitki na świecie, którym nie przeszkadza, że wyglądasz brzydko. Sam mam pewną "wadę" somatyczną, którą wiadać od razu jednak nadrabiam charakterem i uśmiechem ;). Generalnie mam sporo ładnych kolerzanek i jestem pewien, że przynajmniej część z nich nie obraziłaby się jakby ze mną chodziła :D. Soory, wygląda to tak jakbym się chwalił, a nie o to mi chodzi. Poprostu wygląd to nie wszystko i dla fajnych (w tym fajnych i ładnych) liczą się bardziej inne cechy. Pozdrawiam i nie załamuj się już :)

Gość kbfcjfchwfcew
to prawda zgadzam się z tym w 100 %.... :(