Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Realista życiowy

Miłość to njwiększe kłamstwo świata

Polecane posty

Gość ciekawe że nie ma miłości
a badania chemii w mózgu mówią coś innego :classic_cool: no ale w końcu twardy naukowy dowód to nic w porównaniu ze zdaniem frustrata :classic_cool: Miłość to coś podobnego do depresji tylko, że w drugą stronę :classic_cool:

"Grubaska..26 Mystery Ale radość a chemia to nie to samo. Możesz się cieszyć, że masz super dziewczynę, możesz się nią chwalić przed znajomymi, ale kobieta powinna mieć to coś, co Cię po prostu zauroczy, co wzbudzi w Tobie zachwyt. Chemia może się obudzić również przy przeciętnej osobie." raczej jest od razu albo wcale

Grubaska..26-Ale co mam zrobić jak mam twarz brzydką?Mam iść na operację plastyczną?Reszta mam ok.Dbam o ciało bo lubię i mam dobre geny jeśli idzie o wzrost i budowę ciał.Ale co z tego jak mogę mieć tylko brzydką dziewczynę,a ona była by z mną tylko dlatego że na lepszego nie miała by szans.Czyli to by mnie dołowało ze nie czuje do mnie chemii,ale musi z mną być bo na innego nie ma szans.Nie moja wina że mordę mam paskudną

Wojownik Na pewno nie jestem głupia. Ale czyż nie jest tak, że za jakiego się uważasz tak i świat Cię wtedy tak spostrzega. jeśli ciągle ktoś się dołuje i wmawia sobie, że jest brzydki itd, to otoczenie też tak Go będzie odbierało.

"Czyli to by mnie dołowało ze nie czuje do mnie chemii,ale musi z mną być bo na innego nie ma szans.Nie moja wina że mordę mam paskudną" to nie przypadek że rzeczy są takie jakie są w tym życiu masz takie a nie inne ciało i nie jest to ślepy los

Gość kdfjgk
ty, bagno weź przestań smęcić kolego bo jesteś monotematyczny jak cholera i powiadam ci, że to jest twój największy problem życiowy.

nie traktuj tego jako zarzut, ale tak jest w kolejnym życiu możesz mieć i pewnie bedziesz miał inne ciało to jest tylko powłoka na to życie bo czegos miałeś sie nauczyć do czego to było konieczne nie jesteś tym ciałem

Realistooo nie pewnie, że nie. Skoro cały czas to sobie wmawiasz, to nie ma dla Ciebie ratunku. Poza urodą reprezentujesz ze sobą coś jeszcze chyba innego???????? Może jesteś opiekuńczy, romantyczny, no nie wiem, to również podoba się kobietom, nie masz żadnych zalet????

Mystery_-Ale to się będę martwił w kolejnym życiu a teraz co mam zrobić?Otóż muszę żyć i wkurza mnie to że ładne laski są po za moim zasięgem a nawet te brzydkie bo już są zajęte przez tych przeciętnych

Realisto teraz już wiem wszystko po ostatnim twoim stwierdzeniu. Tobie zależy wyłącznie na urodzie dziewczyny. Nic więcej się dla Ciebie nie liczy. Cały czas piszesz, że nie możesz mieć ładnej dziewczyny, bo One na Ciebie nie lecą, czyli Ty lecisz wyłącznie na ich ładność. Pusty jesteś jak burak, tyle Ci powiem

Grubaska..26-Nie wiem,myślę że złym człowiekiem nie jestem.Ale dla mnie to za mało,bo szybko się to jej znudziło.Myślę że raczej żadna szczerze nie była by w stanie poczuć do mnie chemii a bez tego to ani rusz

Grubaska..26-Wiec również dobrze mógł bym się związać z 50 letnią kobietą,uroda się przecież nie liczy.Ty byś się związała z 50 letnim facetem?

Realistooo jeśli nie zmienisz swojego podejścia do kobiet, to nigdy nie będziesz z nikim i zostaniesz sam jak palec. U Ciebie liczy sie tylko uroda, nic więcej.

"Realista życiowy Mystery_-Ale to się będę martwił w kolejnym życiu a teraz co mam zrobić?Otóż muszę żyć i wkurza mnie to że ładne laski są po za moim zasięgem a nawet te brzydkie bo już są zajęte przez tych przeciętnych" możesz walczyć bez sensu albo się z tym pogodzić albo zakończyć to życie wybór należy do Ciebie moim zdaniem warto popracować nad rozwojem duchowym bo to jest coś co przeniesiesz na kolejne życie i będziesz miał pewnie wtedy lepsze ciało jeżeli ktoś jest przystojny to łatwo może krzywdzić innych i się stacza jeżeli chodzi o rozwój ducha czasami tzreba zobaczyc jak to jest z drugiej strony celem życia nie jest przyjemność ale niewątpliwie to przykre że musisz cierpieć

Gość a dla kobiet liczy
liczy sie wygląd+ kasa 💤

Raelistoooo nie, bo tacy mężczyźni mnie nie pociagają, ale ja nie mam aż takich wygórowanych oczekiwań jak Ty. Dla mnie oprócz tego czegoś, co powienin mieć mój facet liczą się również szacunek, wierność, parnerstwo i jeszcze kilka innych cech, o których widać nie masz zielonego pojęcia.

Grubaska..26 - masz taki pogląd bo dla kobiet liczy się znalezienie faceta z którym można stwiorzyc związek i wychować dziecko dla nas liczy się co innego

Grubaska..26-Więc ja ciebie nie pociąga 50 latek to ja czuję to samo do brzydkich i mało ładnych dziewczyn.Czyli mam do nich szacunek,mogę z nimi pogadać itp,ale nie umiał bym się w nich zakochać.Teraz to rozumiesz?

Gość zapach pomarańczy...
Zmień sobie nick na "pesymista życiowy". Zostałeś zraniony za swoją naiwnośc uczuciową. Teraz będziesz mądrzejszy. "Nie wszystko złoto, co się świeci" Całe życie przed tobą, ciesz się, że jesteś facetem:)

Gość snaga lica
a jaka dziewczyna wg ciebie jest ładna?

Gość a dla kobiet liczy
wygląd i kasa nie ma znaczenia dla: szarych zaniedbanych mych panien z dzieckiem dziwek

Grubaska..26-Twój nick sugeruje że raczej ty myślisz że komuś się spodobasz.Owszem,jak masz ładną twarz to możesz się komuś spodobać.Ale raczej przystojniak to będzie wybierał dziewczynę bardziej taka która będzie go przciągać.

Realista życiowy - tak naprawdę w swojej istocie jesteś piękny, jesteś piękną istotą duchową, częścią Boga ale w tym życiu masz akurat taką powłokę powiem więcej - sam ją wybrałeś, bo kiedy byłeś po tamtej stronie uważałeś że dzieki tej powłoce będziesz mógł najlepiej rozwinąć określone cechy ducha nie miej zatem żalu do siebie bo to była z pewnoscią najlepsza opcja na to życie

Gość a dla kobiet liczy
grubaski są oblesne nigdy bym takiej miłosci nie dał co najwyzej moge kupic duzą paczke chipsów :)

Realisto czasami życie płata figla i jeśli od razu mniej atrakcyjne dziewczyny skreślasz na samym początku, bo rozumiem, że wtedy nie ma "chemii między Wami", a wyłącznie Twoim celem życiowym jest udowodnienie samemu sobie i otoczeniu, że stać Cię na super laskę to nie dziwie się, że jesteś sam.

snaga lica-Jest dużo ładnych dziewczyn.Zawsze dostawałem od nich kosza i nigdy nie były mną zinteresowane,za to były zainteresowane te które mi się nie podobały.Pewnie sobie myślały że lepiej mieć wysokiego,wysportowanego i brzydkiego faceta niż małego,chudego i brzydkiego.Po prostu wiedziały że ładna mnie nie zechce a na brzydką to może pójdę