Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liquorice

Problem z cyklem.

Polecane posty

Gość Liquorice

Okres mialam 20 grudnia, cykle 28 dniowe, czasami jeden dzien w jedna albo druga strone. Ale teraz czuje ze okres dostane dzis albo jutro, taki bol jak na okres.Po prostu to czuje! Czy to mozliwe? |W sumie przez ostatni miesiac duzo zmian zaszlo u mnie, stresu baardzo duzo, a wczoraj to juz wogole, czy to mozliwe ze pod takim wplywem naglym stresu moge okres tydzien wczesniej dostac? Absolutnie nigdy tak nie mialam!

Gość ewgh
AA Z CYKLEM ? JA PRZECZYTAŁAM CO Z CYKIEM ? HA HAHA

Gość Liquorice
Hmm ale powinnam miec jakies obawy, niepokoic sie?

Możliwe, ale po co się tym stresujesz skoro nawet nie jesteś pewna, że dostaniesz miesiączkę wcześniej. Jeśli przez 2-3 cykle, a nawet dłużej, problem się powtórzy wtedy skonsultuj się z ginekologiem. Ile masz lat?

Możliwe, kobiecy organizm, to nie zegarek, to że zawsze było tak samo, nie oznacza, że nie będzie jakichś odchyleń od tej normy nigdy. Stres jak najbardziej mógł wpłynąć na długość cyklu. Nie przejmuj się tym.

Gość Liquorice
22 lat. Martwi mnie to, bo zawsze czulam owulacje, wiedzialam dzien wczesniej kiedy okres dostane, teraz tez czuje ze jutro dostane i nie ma watpliwosci co do tego. Ale martwi mnie ze to 3 tyg od ostatniego okresu. A nawet jak zaczynalam miesiaczkowac cykle byly regularne.