Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Walduś123

Problem dziewczyny.

Polecane posty

Gość Walduś123
No masz racje bo zdradził ją niby chłopak a on z nią był bo się z kimś załozył... żal mi go i tyle. 'Może być tak, że jak Ty drązysz, czekasz aż sama przyjdzie i powie o co chodzi, to ona odbiera to jakby to nie było ważne dla Ciebie.' tego nie rozumiem to drązyć czy nie?? odpuszczać czy się interesować??

Gość do Walduś polka
Drążyć oznacza dla mnie podpytywanie, podchody itd. Nie masz robić podchodów tylko nie bać się i pytać wprost co się dzieje?

tego nie rozumiem to drązyć czy nie??" drążyć to moze górnik w chodniku a nie facet !!! :D Masz zbyt wiele kobiecych cech :)

Gość Walduś123
no tak robie , pytam się otwarcie co się dzieje a ona idzie w uparte ze nic, zawsze robi to samo...

Gość Walduś123
no to co ja poradze taki już jestem i tyle

więc ci mówie poszukaj sobie innej kobiety :) bo tak ględzić mozesz tutaj w kółko a i tak sytuacji nie zmienisz :) pogadaj z nią jeszcze raz Tylko konkretnie i stanowczo

Gość do Walduś polka
No to postaw ultimatum. Słuchaj Regres zaręczam Ci, że istnieją kobiety, lubiące dominować w związku i na stałego partnera wybierają sobie takich mężczyzn jak autor topiku. Bo być może taki mężczyzna o jakim Ty mówisz im imponuje do pewnego czasu, bo potem są zmęczone byciem z dyktatorem i wiążą się z takim spokojnym i ułożonym wiodąc z nim spokojne życie. Nie uogólniaj.

Gość Walduś123
dobra dzięki wam :) oby się udało :)

że istnieją kobiety , lubiące dominować w związku i na stałego partnera wybierają sobie takich mężczyzn jak autor topiku" i tak szybko jak wychodza za takich za mąż tak samo szybko sie z nimi rozwodzą ... Ja nei przecze ze takich nie ma są , sa i to bardzo wiele jest takich kobiet tylko krzywdę sobie robią wiążąc sie z takimi ciepłymi kluchami powtarzam Kobieta ze swoją naturą potrzebuje faceta męskiego i konkretnego w działaniu Który wie czego od zycia oczekuje i czego od zycia chce Kobieta pragnie miec faceta zdecydowanego, nie płaczliwego i takiego który za nią zdecyduje ...