Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam już siłyyyyyyyyyyyyyyy

Pomóżcie dziewczyny!! Już były LEKI, już ANTYBIOTYK, a on NADAL KASZLE !!!!! ???

Polecane posty

Gość gość
Kaszel mokry po przebudzeniu, w dzień bez kaszlu albo suchy kaszel w dzień to może być też ściekanie wydzieliny po tylnej stronie gardła

Gość gość
daj mu wapno do picia,teraz zbliza sie wiosna i czas alergii.leki przeciwalergiczne pomagaja ale tylko razem z wapnem

Gość gość
Testy na obecnosc przeciwcial w klasie IgG i IgM na Chlamydie pneumoniae i Mycoplasme pneumoniae. Mowi to farmaceutka. Te swinstwa nosi wielu ludzi (w kazdym wieku), a powoduja przewlekly kaszel.

Gość gość
Na taki przewlekły kaszel polecam syrop fosidal, który działa przeciwzapalnie i skutecznie hamuje kaszel i likwiduje stan zapalny. Nie zdarzyło się, żeby u nas nie pomógł

Gość gość
Na pewno matka po blisko 7 latach jest wam wdzieczna za odpowiedzi

Gość gość
Jak kaszel nie odpuszcza, to polecam przeciwzapalny syrop fosidal. Sprawdziłam go nie raz na sobie i dzieciakach - pozwala szybko pozbyć się kaszlu i wrócić do zdrowia

Gość gość
Moja corka ma 3 latkaobecnie chora na zapalenie oskrzeli leczenie bez antubiotyku bo to wirusówka. Nie rozumiem yego uwielbienia do przepisywania zaraz antybiotyku dzieclu. Co do pytania autorki Czy próbowałas robic dziecku inchalacje? Czy nie za dligo podawalas syropki na kaszel?