Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sammy_25

problem siostry

Polecane posty

to nie jest normlane zeby byc ze soba 8 lat i mieszkac nadal osobno" a uwazasz ze normalnym jest to że siostra przez ten czas nawet z nim o tym nie rozmawiała?

czesc Ajs :) moze ja sobie zmienie na tytaNICK ? :D bylby uderzeniowy poczatek roku

sammy to calkiem niezla, ale jednak prowokacja bo jezeli nie, to musialabys byc alfonsem swojej siostry

no uwazam, ze rozmowa jest podstawa w zwiazku. pewnie rozmawiala nieraz, on powiedzial, ze mu dobrze, ze jeszcze kilka lat itd. a ona sie na to po prostu godzi bo go kocha. pewnie i tak niedlugo albo jej sie to znudzi albo nerwy puszcza :)

Jaki tylko zechcesz Czizas. Tylko trochę dziwnie czyta się po zmianie swoje posty. Jakby kogoś zupełnie obcego. Ale może przyzwyczaję się. Najwyżej znowu zmienię.

Ajs ale po co ta zmiana? to barwy wojenne? cos sie szykuje? mam wpadac w paNICKe???

ona powiedziała mi kiedyś, że uważa, że sobie nikogo już nie znajdzie w tym wieku. Mówiłem jej, że to nieprawda, ale ona chyba po prostu boi się utracić tego, co ma i jest z nim.

Proza życia - zmieniałam hasło i nie zapisałam go. :) Przepadło tyle tysięcy postów. 😭

bylo dlugie? i pewnie jeszcze grube? chociaz nie, takie bys zapamietala :D ktos Cie musi zhakowac

ano tak z Nowym Rokiem nowe postanowienia i nowe hasła oj brumka :)

Czizas :D Jesteś niepoprawna. :D Nie znam żadnego hakera. Może mi się przyśni jakiejś nocy pięknej. Hasło oczywiście.

dobrze. jeszcze jeden i jeszcze raz... albo to prowo albo jestes alfonsem

Sammy - zadaję pytanie ale je ignorujesz. Jak mam prowadzić rozmowę?" jak jej siostra :) w domysłach :D widzisz 8 lat ta jej siostra nie gada z chłopem i jakos żyja wspólnie

ona jest biedna, potrzeba kasy, sypia z kolesiem ktory ma dom i moze jej zapewnic dobrobyt wiec robisz wszystko zeby tego lancuszka szczescia nie przerwac, niczym alfons jeszcze mam uwierzyc ze jestes facetem i nie rozumiesz drugiego faceta ktory od 8 lat sobie bezproblemowo zyje z kochanka i nie chce zmieniac wygodnego ukladu, na ktory obydwoje przystają no dobra niech Ci bedzie 6/10

Gość Zgrywus :)
"co na to poradzę, że nie rozmawia z nim o sprawach dla niej ważnych." Widocznie te sprawy, nie są dla niej aż takie ważne. Przyznaj się lepiej że to raczej Tobie zależy aby ją z domu wykopać. :D

Sądzę, że problem leży jednak w domu albo siedzi i zmienia kanaly tv