Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zielona_gruszka

Żak - technik administracji - warto?

Polecane posty

Witam. Zrezygnowałam ze studiów bo chcę iść na coś innego. Do tego czasu, żeby cokolwiek robić, chciałabym sie zapisać na technika administracji w Żaku. Wszystko jest bezpłatnie(podobno). Chodził ktoś z Was na takie studium? Warto? I czy naprawdę wszystko jest bezpłatnie?

Gość hkfy
z jakiego miasta jesteś?

Skoro piszą, że darmowe to darmowe. Ewentualnie za egzaminy 100zł. Lepsze to niż nic, na pewno nauczysz się czegoś

Nie spojrzy raczej na dyplom, ewentualnie będzie to dodatkowy plus. Chyba, że to daje tytuł technika. nic nie stracisz ;-) Wiedza może się przydać i zostanie doceniona;!

Gość hkfy
Ja nie do Żaka,do szkoły państwowej.

Tak, dwuletnie. W szkołach państwowych są tylko dzienne technika. A ja chcę od października iść na studia, a tego technika zrobić tak dodatkowo.

Gość madzia504
Czy ktoś zapisał się w lutym na technika bhp?

Gość Myyting AA
Hej ja chodzę obecnie do żaka na technika admin ,jestem na 2 semestrze.Powiem wam,że warto ,fajni nauczyciele,dobrze tłumaczą ,przekazują tylko niezbędne inf.Nie wiem jak w innych szkołach ale u mnie po zrobieniu wcześniejszego materiału wypuszczają do domu. Jak mi nie pasuje termin egz z przedmiotu to umawiam się z profesorką na inną datę i nic nie płacę:) Ogólnie polecam Żaka

Gość DFW35R
ja zapisałam się do darmowej zaocznej szkoły policealnej PASCAL w Płocku. Niby nic nie tracę, ale zastanawiam się czy po tym kierunku łatwo jest znaleźć pracę?

Gość gość
Ja jestem na IIsemestrze technika administracji, szczerze mogę polecić, chodze do szkoły w Pruszkowie. Super kadra chociaz nie powiem wymagająca.

Gość administratywistka
ja planuję do Żaka (w Kraśniku) na technika rachunkowości (też 2-letnia policealka zaoczna)... jakie macie opinie o tym kierunku?? tak na marginesie administratywistą jestem/będę po studiach

Gość gość
Technika administracji polecam w szkole Delta Edukacja. Świetni nauczyciele, a dodatkowo wszystko jest za darmo :D Nauka trwa 2 lata, a zajęcia odbywają się co 2 tygodnie w sobotę i niedzielę. Myślę, że dodatkowy papierek zawsze się przyda.

Gość gość
Też słyszałam o szkole Delta same dobre rzeczy. Fajni nauczyciele, miła atmosfera, więc cóż chcieć więcej ? :D

Gość gość
Ja uczęszczam do Centrum Kształcenia Ustawicznego na Os. Szkolnym 21 i Jak do tej pory jestem bardzo zadowolony. Przyjazna atmosfera, wykwalifikowani nauczyciele i duże zaplecze dydaktyczne. Polecam wszystkim, jest tu wiele kierunków :)

Gość gość
Szkoły policealne wiele nie różnią się w swoich ofertach edukacyjnych, ale można wybrać tę, która ma dodatkowe "bonusy" np stypendium, nagrody za polecenie znajomych, nagrody za frekwencję. Jak dotąd przoduje Sukces Edukacja - nowa szkoła na rynku, ale bardzo prężnie działająca. Pierwsze egzaminy zawodowe poszły bardzo dobrze:)

Gość gość
Polecam szkołę Delta Edukacja, mają duży wybór kierunków bezpłatnych, zajęcia odbywają się w weekendy i jest miła atmosfera. Trwa nabór na semestr jesienny i ja zdecydowałam się na Technika Rachunkowości :)