Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawa123

zanik miesiączki...

Polecane posty

Gość kawa123

Witam bardzo serdecznie. już od kilu dni nie mam okresu.. uprawiałam sex z narzeczonym był to stosunek przerywany.. ponieważ nie lubię prezerwatyw a jeśli chodzi o tabletki to nie chce faszerować się tabletkami w wieku 20 lat. dodam też, że mam 172 i ważę 56,5 kg. wielu osobom to wydaje się mało ale ja się nie odchudzam.. tylko po prostu nie jem niektórych produktów. np. ziemniaków, białego chleba, tłustego mięsa itp.. na prawdę się nie odchudzam tylko nie lubię tych produktów.. na przyśpieszenie miesiączki zastosowałam około 1 godz wcześniej herbatkę z melisy( była świeża, nie z torebki ze sklepu czy apteki) wypiłam już 2 kubek i wzięłam 2 nospy. I jeszcze jedno od poniedziałku miałam przepisany antybiotyk i tabletki ochronne Lacidofil byłam chora na anginę.. proszę o poradę. pozdrawiam Ania

Gość kup test
proste?

Gość kawa123
krzywe!

Taka duża dziewczynka, a nie wie, że okres może się opóźnić-tak po prostu. Po co wzięłaś no-spę?

Gość sdsaddgfdgdfgd
a w jakim czasie sie kochałas z narzeczonym? denerwuje mnie jak laksi mysla ze stosunek przerywany to juz nie zajda w ciaze. dlaczego wy nie rozumiecie ze przy stosunku przerywany TO JEST CUD JAK NIE ZAJDZIECIE W CIAZE. przeciez jeszcze bez wytrysku wytwarza sie u faceta płyn na koncu i w nim sa plemniki. wiec mimo stosunku przerywanego mozesz byc jak najbardziej w ciazy. poczytaj ksiazki i pogadaj z lekarzami.

Gość o rany julkaaa
bierzesz antybiotyk i dlatego okres Ci sie spoznia..mnie nie raz po pzyziebieniu spoznil sie nawet miesiac..wiec nie panikuj

Gość kawa123
owszem proste ale na razie chciałabym spróbować jakiś porad na przyśpieszenie.. albo może ktoś miał podobny problem lub na podstawie tego co napisałam może ktoś zauważy jakąś przyczynę..

Gość mamammamammawa
jestes w ciazy to jest przyczyna

Przyspieszyć to może progesteron 🖐️ Tylko po co skoro to tylko kilka dni??? :o I poczytaj trochę o antykoncepcji 🖐️

Gość kawa123
mam regularny okres! a sex przerywany uprawiamy już od kilku lat i nic nie było!

Gość kup test
po prostu się boisz zrobić test , łudzisz się , rób tak dale a będzie za późno na zabieg

Gość kawa123
chyba będę musiała kupić bo w sumie lepiej wykluczyć od razu jakąś przyczynę

:o Możesz mieś okres regularny przez X lat i nagle przestanie być regularny albo jednorazowo się przesunie. Nie rozumiem co do ma do rzeczy. Fakt, że nie wpadliście stosując przez kilka lat stosunek przerywane nie znaczy, że nie wpadliście właśnie teraz lub też nie wpadniecie za miesiąc, rok czy dwa... Po co wzięłaś no-spę?

Gość mamammamammawa
widocznie przez ten czas mieliscie b. duzo szcescia bo jak tu ktos pisał ze to CUD JAK PRZY STOSUNKU PRZERYWANYM nie zajdzie sie w ciaze. widac mielsicie wiecej szczescia niz rozumu i tyle.

Gość lipianogasss
jak to jest ,że jedni uprawiają sex przerywany i nie ma wpadki, a jak chcę mieć dziecko to kobieta zachodzi bez problemu. a inni przy przerywanym zaliczają wpadki.

"jak to jest ,że jedni uprawiają sex przerywany i nie ma wpadki, a jak chcę mieć dziecko to kobieta zachodzi bez problemu. a inni przy przerywanym zaliczają wpadki." Bo każdy organizm jest inny?

Gość lipianogasss
aq co to ma do orgaznizmu ? :o

Gość kawa123
no masz rację.. czytałam dużo w internecie i wiele osób pisze żeby kąpiel gorącą wziąć, nospę czy aspirynę, pić rumianek, malwe albo melise.. choć melisa działa na uspokojenie ale moze przez stres i nerwy się spóźnia.. ale coś zaczyna mnie w krzyżu pobolewać i mam tak zawsze przed okresem.. także bądźmy dobrej myśli że dala moment a okres się poawi

Gość lipianogasss
myślę ,że to skuteczna forma tylko facet musi miec reflex:D

Gość mamammamammawa
no jak skuteczna jak jeszcze przed orgazmem on wprowadza w nia plemniki no ludzie.

Gość kawa123
ja chce mieć dziecko tylko w późniejszym czasie.. no ale jak okaże się że jestem w ciąży to nie usunę!!

Gość lipianogasss
jak został udowodnione ,że te plemniki są uposledzone i mało ruchliwe w tym preejakulacie

Gość kawa123
ale ja jestem pewna że nie jestem w ciąży.. i mój chłopak też.. no ale zawsze jakieś prawdopodobieństwo istnieje..

Gość mamammamammawa
lipi... sama jestes uposledzona:)

"myślę ,że to skuteczna forma tylko facet musi miec reflex" Może w ogóle przestańmy używać zbitki spółgłosek KS i zastępujmy ją wszędzie X :o Naukowcy się spierają co do tego czy plemniki zawarte w preejakulacie są zdolne do zapłodnienia-w każdym razie nie zostało to udowodnione. Czytałam gdzieś ostatnio, że możliwe jest, że facet jakby nie czuje początku wytrysku :p I zaczyna tryskać w środku myśląć, że jeszcze nie zaczął.

Gość lipianogasss
Ty pomarancza to ze jestes zaścianek nie znaczy ze mozesz ubliżać kurwoooo

Gość abcvgrevrev
po co się wyzywacie?? chyba w tym temacie nie oczekuje się takich typu komentarzy..

Gość jesteś w ciąży
swoją droga facet to kretyn. Stosunek przerywany :D

Gość kawa123
i mam okres i nie jestem w ciąży:):)