Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milejduska29

Moj facet gej

Polecane posty

Gość Milejduska29

Moj maz przyznal sie ze jest gejem,i ze nigdy nie byl ze mna szczery,ze seks ze mna byl straszny ze sie zmuszal do tego aby tylko mnie uszczesliwic,ze mu rodzina kazala sie ustatkowac,klamal ze mnie kocha.Teraz czeka mnie rozwod.poznalam jego partnera.nie mamy dziecka.bylam z nim 4 lata w zwiazku malzenskim.Jakie to straszne,az zrobilam sobie testy czy mnie niczym nie zarazil.Poznal go 3 lata temu,przez 3lata mnie oszukiwal.

Gość sdfgdshsdg
A to pedał jeden :P

Gość Milejduska29
zadna prowokacja,jestem strasznie nieszczesliwa.jak mogl mi to zrobic.ja go kocham ale nie jestem w stanie z tym faktem normalnie funkcjonowac

Gość sdfgdshsdg
Jak można kochać geja-przecież to pedał :P

Gość Milejduska29
On bardzo lubiał seks z moim laptopem mówił że to takie słodkie, a tu taka rzecz.. ;/

Zmuszała? Nie. Mam apodyktyczny charakter, więc ludzie o osobowości dominującej zwyczajnie mnie unikają. Ale przestrzegam reguł demokracji:D

To nie jest manipulacja. Mój mąż oczekuje ode mnie podejmowania decyzji. Jest uległy. Ja mu tego nie nakazałam. A manipulować nie umiem, zawsze z góry mówię, o co mi chodzi. Jak się komuś nie podoba - droga wolna:)

ale się ustawiłaś :P choć sądzę że jeśli kobieta potrafi to każdego przerobi na przynajmniej częściowo uległego ;)

Gość
Ja juz kilkakrotnie sie nacięłam. Spotkalam w swoim zyciu kilku chlopakow, ktorzy byly bardzo w porzadku, super nam sie rozmawialo/nadawalismy na tych samych falach, wygladali bardziej mesko niz niejeden heteryk i co? nic. geje. za kazdym razem jak sie dowiadywalam, to czulam taki żal - jakbym cos stracila. straszna szkoda. ale coz...