Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niech mnie to zabije:(

Dajcie mi siły. Mój facet pisze z inną,powiedział,że gdyby nie ja byłby z nią:(

Polecane posty

Gość no przecież on cię i tak
zostawi.miej honor i odejdz-czekasz aż cie za drzwi wystawi?

Gość natalia:(
mój też pisał z byłom jak mu sie zapytałam to powiedział ze chciał zobaczyc jej reakcje i napisał do niej hej co tam kochanie tu marcin ale jej chłopak odpisał mojemu ze ma sie odniej odczepic teraz mui muwi ze mnie bardzo kocha i ze załuje tego ja całom noc płakałam nie wiem czy dam rade mu wybaczyc bo mnie to bardzo zraniło boje sie ze jak mu wybacze to i tak nie bende miał do niego zaufania tak jak kiedys miałam nawet jka bendzie dobrez miedzy nami to i tak czasmi bendzie mi sie o tym przypominało co mam zrobic

Gość Ewwwwww
Natalia na jakim etapie zakonczylas swoja edukacje?

Dziwne to wszystko , że w tym wieku, kiedy nie jesteście małżeństwem macie takie właśnie relacje.To znaczy, że coś w tym związku nie tak, choć z drugiej strony człowiek potrzebuje jeszcze kogoś poza tą osobą ze związku.I wcale nie musi myśleć o zdradzie.Sądzę, że gdybys postawiła mu ultimatum, rozstałby się z Tobą.Czułby się mocno ograniczany przez Ciebie.Zabrakłoby mu zaufania, a to podstawa związku.

Gość fasada
gdyby moj ze mna takie gierki pogrywal dostalby w pysk patelnia tak, ze znalazl by si na pogotowiu, niech go tam ta durna kochanica odwiedza, durna bo jeszcze sie nie domyslila ze ja tez oklamuje ''mam nadzieje ze ci sie uda'' co to jest?????? obie jestescie oklamywane, twoj facet zasluguje zeby go wyzwac od najgorszych swin swiata, huji,dupkow ktorzy pokazali w koncu swoje oblicze, a ty placzesz po nocach bo go tAKSTRASZNIE KOCHASZ.... DAJ SPOKOJ CIESZ SIE ZE NIE MASZ Z NIM DZIECKA, TO BY DOPIERO BYLA ROZPACZ!!! strzel mu w leb i posprzataj po smierdzielu wszystkie katy tak zeby nawet pylek po nim nie pozostal w twojim domu-na to sobie zasluzyl