Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mila_211

Boje sie seksu

Polecane posty

Gość Mila_211

Boje sie rozebrac przed mezczyzna,bylam u ginekologa aby sprawdzic czy nic mi sie nie dzieje wewnetrznie,i balam sie zdjac majtki.Prawie sie poplakalam.Boje sie dotyku mezczyzny,zakochal sie we mnie kolega z pracy,zaczelismy sie spotykac,byl moment ze zaprosil mnie do Siebie i po alkoholu zaczal sie rozbierac mowiac ze na pewno ja tez chce.A ja sie balam rozebrac,ze bede kloda w lozku,ze on bedzie cos robil a ja bede myslala o koncu bo bede sie bac.Nie mowiac ze tym faktem boje sie ze bede w ciazy

Gość Mila_211
co zrobic aby sie przelamac?

Gość hhsdls
matko..ile Ty masz lat???10?

Gość Mila_211
nie 21

To idź do psychologa może, bo masz psychikę 10-latki... Wiadomo, że wizyta u gina to nic przyjemnego, że każdy sie troche wstydzi, ale to lekarz, nie jedną juz widział- tak trzeba do tego podchodzic. Placz to nie jest normalna reakcja moim zdaniem :(

Gość Mila_211
ale tu nawet nie chodzi o ginekologa tylko o mezczyzn.psycholog pomoze mi przebrnac przez sfere intymna?

W tym wieku kobieta, nawet jesli jest dziewica to marzy o bliskości meżczyzny- o dotyku pocałunkach... Mysle, że masz jakis problem, jakąś blokadę. Nie jestem psychologiem i nie znam Cie więc nie wiem, ale myslę, że dobry psycholog mogłby Ci pomóc.

Gość Mila_211
chyba mam jakas traume,no wiadomo chcialabym bliskosc,ale boje sie