Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilaaaa2333

jak to wszytsko pogodzić?.

Polecane posty

Gość Lilaaaa2333

mam do siebie coraz większe wymagania i czasem tego nie ogarniam.. jestem podobno ładna bo mam powodzenie i wiele osób tak mi mówi, staram się bardzo dbać o siebie.. ale czuje ciągle ,że to za malo ,że muszę być ładniejsza , bardziej zadbana , że muszę się pozbyc wszystkich defektów. Druga sprawa to studia. Jestem na prawie wiec to cięzki kierunek i studiuje na dobrej uczelni ,ale mam do siebie pretensje ,że się dobrze nie ucze tylko kiepsko ( choc na naszej uczelni ciezko o dobre oceny). jeszcze sobie zarzucam ,że mam za mało znajomych. Tzn mam jakiś ,ale cięgle sobie wmawiam ,że powinnam być dusza towarzystwa ,ciągle chodzić na imprezy itd.. Mysle ,że nie jest ze mną źle ,ale ciągle chce żeby było lepiej .. albo chciałabym być bardziej wyluzowana np w seksie bo teraz np na rzeczy takie jak seks w pare osób itd bym się nie zgodzila .. Kurcze ,ciężko to wszystko pogogoszić do kupy ,a bym chciała.. czy przesadzam?

Gość prawo to ciężki kierunek??
:o

Gość sdfdsagdf
wez sie lepiej za nauke i do pracy a nie gadasz bzdury

Gość Lilaaaa2333
za taki uchodzi. w sumie to nie mam porównania z innymi kierunkami ...

Gość Lilaaaa2333
za naukę też ,ale wiecie .. nie samą nauką człowiek zyje. więc nauka i praca to nie jest moja jedyna aspiracja.. ale czasami czuje ,że mnie to wszystko przerasta bo bym chciala coraz więcej spełnić planów , być taka jak sobie zaplanowałam ..