Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sensuality baby

Sweter na allegro

Polecane posty

Gość sensuality baby

Moja siostra napaliła sie na ten sweter http://moda.allegro.pl/vo-tommy-hilfiger-kardigan-xxl-nowy-fiolet-i1388784016.html Powiedziałam jej że to szmata nie warta swojej ceny. Obraziła sie na mnie, nawrzeszczała że jestem zazdrosna (nie wiem o co???) i wywaliła mnie ze swojego pokoju. Pokazałam aukcje naszej mamie ale ona poparła siostrę. Na mózg im chyba padło. Przecież to jakaś szmata do podłogi. Jak myślicie??

Gość sensuality baby
up up

Gość kirli
No urodziwy to ten sweter nie jest... Ja bym na niego uwagi nie zwróciła nawet, gdyby 50 zł kosztował. Za 269 zł to kupiłabym dwa lub trzy ładniejsze. Twoja siostra napaliła się chyba bardziej na tą metkę. Ten sweter może miałby trochę uroku gdyby miał np. pasek, albo był krótszy na wysokim ściągaczu w pasie. Nic nadzwyczajnego, a cena sporo przesadzona. Wygląda trochę jak starej daty sweterek z lumpexu.

Gość marta198711
Ten sweter na pewno jest z lumpeksu. Jacys naciągacze. I do tego piszą że to outlet ;/ No ale firma z Warszawy to co sie dziwc. Teraz Garlicki spiewa |"nie masz cwaniaka nad warszawiaka" :D

Gość marta198711
dba o siostre ;) żeby nie wyglądała jak burak!