Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frereeewwwee

Porażka. mam 29 lat i

Polecane posty

Gość frereeewwwee

zero seksownej bielizny w szafie :O moj facet zaczyna robic podteksty, a ja nie wiem co kupic. nosze proste staniki, zadne tam babcinne, normalne czarne, biale, kremowe, czerwone, usztywniane, bez kokardek, sraratek, majtki niestety nie stringi bo nie lubie ale zwykle figi, no a moj ostatnio jak sie rozbieralam to do mnie "mogalbys zalozyc w koncu cos seksownego?" :( wszytskie macie seksowne zestawy w szafie??

Gość lumena24
a co tak trudno isc do sklepu i kupic ze 2 komplety czego fajnego?? zrób mu niespodzianke, bedzie w siodnym niebie, bo skoro zwrocil Ci uwage to wydaje mi sie ze napewno by sie ucieszył ]:->

Gość frereeewwwee
no tak tylko ze ja zle sie czuje w takich seksownych fatalaszkach, znaczy od razu kojarzy mi sie to z przebieraniem :(

spróbuj , jak będziesz się źle czuła to mu o tym powiedz, co on robi dla ciebie? dlaczego to zawsze kobiety mają się starać żeby facetowi było jak najlepiej? :O może nie od razu gorset i pończochy tylko jakaś seksowniejsza bielizna po prostu, jakaś tam koronka

Gość frereeewwwee
nie wiem, figi mam i koronkowe, ale pewnie mu chodzi o to zebym ubrala ponczochy, buty, stringi i gorset, i uwierzice nie jeste jakas pruderyjna ale to mi sie glupie wydaje, i co? pojde sie przebrac i on bedzie lezal a ja wparaduje do sypialni o co dalej? zatanczyc mam? :OP

Gość 44532
http://moda.allegro.pl/biustonosz-h-m-80-b-czerwony-push-up-nowosc-i1398210639.html http://moda.allegro.pl/koronkowy-satyna-80b-h-m-sexi-i1397519986.html Kobietoo czasem warto się poświęcić nie uważasz? stringów nie lubisz, ja tez nie lubiłam ale zaczełam nosic nie zaciskaj ich tak na siebie zebys czuła sie komfortowo teraz nosze i nawet nie czuje ze je mam a facet w siódmym niebie koronki koronki i jescze raz koronki oni to lubią jakas ładna haleczka na noc czy coś, ja zawsze kupuję bielizne w h&m jest śliczna i nie droga. Praktyczne pantalony bedziesz sobie nosić jak bedziesz stara. chyba ze chcesz zeby Ci men poszukał sobie innej baby w lepszej bieliźnie..

Gość siostra richarda
:) :) ale faceci chyba uwielbiają gorsety :) a poza tym, co to za przebieranie się za kobietę :) większość facetów właśnie bielizny nie widzi - w sensie jak widzi kobietę ubraną w ładny stanik i majtki dopiero przy koszulkach, haleczkach i gorsetach zaczynają coś dostrzegać

samo z siebie wyjdzie :) chyba że naprawdę będziesz się głupio czuła to tego nie rób! facet powinien zrozumieć

Gość 44532
nie musisz tańczyć, nie rób niczego co sprawia ze nie czujesz się komfortoqo, ale jakbys włozyła jakas seksowna bielizne na to zwykle codzinnie ubranko i akurat zdarzyloby sie ze mialby okazje cie rozebrac i zobaczyc co na siebie włozyłas? myslałaby ze znow zobaczy ten nudny stanik i figi a tu niespodzianka :D

Gość Vlex
chyba coś z tobą nie tak, i mówię to bez złośliwości. przecież przyjemnie jest chodzić w seksownych rzeczach

Gość frereeewwwee
no ale w czym chodzice na codzien?? ja sie chyba ubieram nadal jak 16nastka :( chyba macie racje, facet mi spieprzy:(

Gość frereeewwwee
a taki gorset jak pokazany w ostatnim linku to mozna ubrac pod bluzke?? nie bedzie go widac???

Gość wyzwolona222
facet mi spieprzy-- no tak kurwa bo zawsze trzeba spełniać każdą zachciankę faceta :O nie lubisz gorsetów to nie noś! poprosi cię o anal i też zrobisz bo inaczej poszuka u innej? a powiedz jemu żeby się przebrał bo ty tak lubisz

Gość siostra richarda
ojj tam, ale co w bieliźnie jest złego? boli zakładanie czy coś? najlepiej siedzieć i czekać z założonymi rękami, bo po co sprawiać komuś przyjemność...zwłaszcza facetowi :) Przy bardzo obcisłej bluzce może się stanik odznaczać trochę

Gość frereeewwwee
ale takie gorsety przypominajace troche bluzke na ramiaczkach nosicie na codzien? jak tak to do czego

Gość siostra richarda
ja nadal będę twierdziła, że facetom nie chodzi o biustonosz, tylko o coś ostrzejszego ;)

Gość wyzwolona222
bo po co sprawiać komuś przyjemność...zwłaszcza facetowi-- ciekawe czy oni też tak często się starają żeby sprawić przyjemność? :) nie najlepiej zawsze poświęcać się dla faceta bo jemu się to jakoś odgórnie należy tak?!

Gość andrrrr
taaa już was wszystkie widzę jak śmigacie w takich gorsecikach :D ehehe

Gość siostra richarda
wyzwolona222 jak ty się starasz dla faceta, to facet też się stara :) przynajmniej tak na ogół jest :)

Gość wyzwolona222
taa na ogół to jest tak że tylko by brali :O

A ja uwielbiam robic moejmu faectowi niespodzianki w postaci mnie w gorsecie i ponczochach, do tego oczywiscie pachnacy balsam do ciała i czerwone paznokcie :) Autorko spróbuj. Ja tez kiedys nie byłam przekonana, ale... Kiedy zobaczysz siebie w lustrze w takim zestawie to sama sie zdziwisz jaka seksy możesz być, a twój facet bedzie zachwycony. Może zrób mu niespodzianke na walentynki, urodziny, rocznicę. :)

Gość maniuś22
jaaasne :D gdzie takie zajebiste kobiety spotkać :D haha wszystkie siedzą na forum 🖐️

Gość frereeewwwee
i jeszcze jedno, czy macie do kazdego stanika dopasowane figi?? bo ja mam wiecej majtek niz biustonoszy i czasem mieszam kolory. pewnie to tez niekobece :I

Gość frereeewwwee
no dobrze, przeciez nie ubiore takiego zestawu ponczochy plus gorset z tych prawdzowych gorsetow super zociety i w ogole do pracy wiec ok, on lezy, ja sie przebieram i co? wejde? on popatrzy, i co dalej? wygiac sie? :O nie nadaje sie do tego