Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kocia0555

Orgazm...

Polecane posty

Gość znafccaaaaa24
ja znam jeden :) spotkanie ze mną co ty na to bejbe ?

Gość seks z partnerem??
?

Nie dziekuje ;] mam swojego wlasnego partnera :D Pytam bo moze ktos ma jakies sprawdzone i dobre metody... np. pozycje

Gość znafccaaaaa24
skoro masz partnera to chyba kiedpskiego skoro ni eumie cie doprowadzić do orgazmu :( może czas go wymienić na lepszy model ? ile macie lat ? jakieś doświadczenia ?

Ja 19 a on 21 Od ponad dwóch lat jestesmy razem. Kocham go i na pewno nie zmienie. A orgazm to kwestia poznania swojego ciala tylko raz wychodzi a dziesiec nie ... ;/;/

Gość a czy juz
kiedykolwiek mialaś orgazm? ja jestem ze swoim partnerem rok i jescze tego nie doświadzyłam

"A orgazm to kwestia poznania swojego ciala " Grunt to dobre wytłumaczenie. "tylko raz wychodzi a dziesiec nie" Rozwiązanie jest proste. Kochajcie się tylko co dziesiąty raz :p

Tak, dochodzilam juz do orgazmu wiele razy tylko nie za kazdym razem... I w tym problem ;/

Nie zwalajcie ciagle winy na faceta! Nie o tym jest temat, kogo to wina. Jak nie macie zadnych KONKRETNYCH rad to sie nie wypowiadac.

Gość dsubdjns
ja też mam problem z oragazmem podczs stosunku i poprostu jak sie kochamy to np pozycja na łyzeczke i stymuluje sobie łechtaczke

To mi nic nie daje ;/ Osiagam orgazm jedynie na jezdzca. Musze sie przy tym skupic i to bardzo najgorsze jest to ze wystarczy mala mysl ktora mnie rozproszy i potem moge sobie tylko pomarzyc ;/