Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość absurdalnie rozbawiona

Najzabawniejsze WYMÓWKI facetów

Polecane posty

Gość ale tego nie przebijecie
wprawdzie to dotyczy dziewczyny ale co tam.. eks mojego brata zdradziła go z naszym drugim bratem..zrozpaczony pytał: - jak mogłaś?? i to jeszcze z NIM?! - noo ale przecież nic takiego sie nie stało,to twój brat czyli prawie Ty,właściwie wszyscy jesteśmy rodziną a wy jesteście do siebie podobni przecież brat spił sie i ona go sprowokowała podobno ale to też go nie usprawiedliwia..

Gość kasienka1339
A moj po spoznieniu powiedzial ze "nagle go przysralo" :D

Gość kwjbfj
mój eks: - zerwał się jak opętany i pędzi do domu, pytam zdziwiona o co chodzi i słyszę "muszę kupę a u ciebie się wtydzę" - ostatnią jego wymówką bylo "wybacz, że nie mogłem do ciebie przyjechać, ale budowałem sobie skrzynkę"

Gość lupanar1
pewien facio wyymyslil sobie ze ma sraczke i dlatego nie jest w stanie sie spotkac,lol

Gość lupanar1
pewien facio wyymyslil sobie ze ma sraczke i dlatego nie jest w stanie sie spotkac,lol

Gość ehh tam :P:P:P
hahaha. Najlepsza wymówka exa: ON: Jadę do miasta po OPONĘ Ja: Mogę jechać z Tobą? ON: nieeee , Kochanie nie zmieścisz się, bo opony zajmą cały samochód! Ja: ale potrzebujesz jedną, a nawet gdyby to 4 opony nie zajmą ci całego auta :O ON: ale skąd wiesz... moze wezmę więcej. Hahah.. pojechał po OPONY :p tyle, ze jak sie pozniej okazało umowił sie wtedy z inna :P haha

"(...) Napisał w końcu, tłumacząc się, że jest w Niemczech i nie może odpowiadać bo sms-y drogie... Fajnie tylko czemu numer kierunkowy był z Polski? " Bo numer kierunkowy w przypadku komórek identyfikuje kraj operatora u którego jest zarejestrowany numer. Więc jak masz numer 48123456789 i pojedziesz za granicę, to nadal będziesz mieć numer 48123456789.

Gość dfrgdddd
Chłopak mojej koleżanki,nie odzywał się do niej dwa dni,zmartwiona zadzwoniła do niego,powiedział jej,że pojechał do wuja sadzic buraki (sic!).... po czasie się wydało,że pojechał na festiwal rockowy do Jarocina!;-)

Gość Katiaaaa111111111111111111
Mój nie odbierał telefonu bo jak sie potem tłumaczył skończyła mu się karta;) Byliśmy na pewnym portalu oboje -i w pracy czasem rozmawialiśmy. Jak mu się już ze mną gadac nie chciało ściemniał ,że wyjeżdża w teren. Ale na tym koncie cały czas się logował.Potem tłumaczył mi ,że to jego kolega haha Wmawiał mi ,że na jednym portalu randkowym jest bo jak włącza komputer samo mu się to loguje (zdjecie i dane też pewnie komputer sam napisał) Twierdził ,że wieczorem do mnie nie napisze bo ma zepsuty laptop i napisze dopiero rano z pracy. Ale wieczorem pisał normalnie o zepsutym dysku zapomniał:) Podrywał baby przez gg. Przyłapałam go. A gdy tak sie stało w profilu gg zmienił płeć na kobietę i wg niego powinnam uwierzyć ,że to gg jest jakieś pani(numer znałam od 4 lat bo zawsze pisaliśmy ze sobą)