Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nitusia

Przespalam sie z jego kolega...

Polecane posty

Gość nitusia

Hmmm.. Jestem ze swoim chlopakiem juz 5 lat od dwoch miesiecy jest w Holandii pojechal tam do pracy.. W sobote wybralam sie ze znajomymi na imprezę - mamy wspolnych znajomych , byly moje kolezanki jego koledzy szczegolnie najwiecej bawilam sie z jednym - jego najlepszym kolegą mozna powiedziec od piaskownicy pare drinków i stalo sie - wyladowalismy u kolegi w samochodzie.. Wiem jestem dziwką, niewierna zdzira i co tam jeszcze sobie myslicie.. Nie wiem jak to sie stalo, rozebralismy sie w doslownie sekunde i zaczelismy sie kochać i zamiast sie opamietac to poszlismy do mieszkania ktore wynajmuje i tam znowu jeden drugi raz.. Wyszedł ode mnie ok.5 rano.. Czuje sie okropnie ale nigdy nie zapomne tej nocy bylo cudownie.. Powiedzial ze zazdrosci mojemu bo z nikim nie bylo mu tak dobrze jak ze mna.. nawet z zona z ktora jest juz od 3 lat... Myslcie co chcecie ale powtorzylabym to znowu... ;(((((((((

Gość proste i jasne jak słońce
To rzuć tamtego i zwiąż sie z tym. Po problemie.

ja pierdole - wlasnie dla tego faceci maja coraz mniejszy szacunek do kobiet.

Gość nitusia
Nie moge on ma żone i dziecko w drodze, nie chce rozwalic mu zycia i malzenstwa:/

Gość nitusia
przyznaje się ten kolega to był rowerem ni autem na rowerze to zrobilismy. mam nadzieje ze moze nie mialam jego penisa w mojej cipce tylko siodelko od rowera. oby tak bylo

Gość knife_
dokladnie. wlasnie przez takie panny szacunek faceci maja do kobiet mniejszy.

marne prowo ale nie ważne TINIO nie uważasz ,ze ten żonaty facet tez jest winny ? dlaczego zawsze winę zrzuca sie na kobietę ?

Gość nitusia
Jakbym chciala prowokowac wymyslilabym cos bardziej pikantnego :/ ja naprawde nie wiem jak mam to powiedziec swojemu...

RAMIKAA --pewnie ze jest --ale to byl kolega jej meza .--zreszta nic nie usprawiedliwia zdrady --tak to juz niestety jest jak partner jest w delegacji -ja osobiscie nie wierze w takie zwiazki .

Gość nitusia
to nie jest moj maz tylko chłopak.

"ale to byl kolega jej meza" no właśnie faceci sie przyjaźnią ,a on mu takie coś odwalił ? wina leży po obu stronach i jedno nie jest winne bardziej od drugiego 🖐️

Teraz szukasz rozumu,kiedy emocje opadly.... wyda sie ,wierz mi,zdrad nie da sie ukryc.Masz dwa wyjscia,tkwic w klamstwie ,a to bedzie Cie dreczyc i przesladowac kazdego dnia,badz opowiedziec swojemu chlopakowi jak i co...wtedy stanie sie tragedia...twoj chlopak bedzie cierpial,bedzie szantazowal swojego bylego juz przyjaciela i opowie jego zonie o calym sexualnym Waszym zajsciu i .... 4-ro ludzi zalatwilas...BRAWO NITUSIA

Gość nitusia
Tez mu to powiedzialam pozniej ze przecież są kumplami i w ogole powiedział że ma to gdzies i liczy sie chwila.. Dzisiaj napisal mi smsa ze pragnie mnie tak samo mocno jak tamtej nocy i czy sie zobaczymy. Kur*wa co ja narobilam? :(((

Gość omomomofnrio
czy nie moglas pomysles swoim malym mozdzkiem ze on bedzie ojcem, tylko swoja wstretna cipa? Bozeeee biedne dzieciatko :S

Gość nitusia
On mogl myslec tak samo! Ze spodziewaja sie dziecka a nie lecieć na mnie

Masz wielki problem,moze Cie teraz szantazowac,jesli sie z nim nie przespisz.Napisz jemu ,ze niech smaruje wrotki i wypada z Twojego zycia,ze to bym wielki blad i ze nie masz ochoty na kontynuowanie z nim sexu.

Gość omomomofnrio
a to kurwa do tego ze do tanga trzeba dwojga a ja bym sobie nie wybaczyla ze przeze mnie ta istotka bedzie skrzywdzona bo watpie ze zona tego kolegi zostanie z takim chujem :)

"ze on bedzie ojcem, tylko swoja wstretna c*pa? " a on nie mógł pomyśleć tym sowim móżdżkiem tylko swoim wstrętnym chujem ?

Gość nitusia
Zawsze wlasnie w takich sytuacjach to kobieta jest szmata a facet niewinny pomyslcie troche bo na sile nie kazalam mu sie ze mna pieprzyc.

Skoro zrobilabys to znowu to po co zakladasz temat? Czego oczekujesz? Jakiej rady itp? Chcesz potwierdzenia, ze ejstes puszczalska dziwka? Tak jestes

Gość omomomofnrio
ha ha ha ;););)

Gość nitusia
a Ty napewno ostoja swietosci i dziewictwa nie?:)

Skoro zrobilabys to znowu to po co zakladasz temat? Czego oczekujesz? Jakiej rady itp? Chcesz potwierdzenia, ze ejstes puszczalska dziwka? Tak jestes

Gość omomomofnrio
jeszcze sie broni :D:D:D bo on tez zly :D:D ale ty zakladasz temat i chcesz opinii :S

Gość kaliber 88
jestes zwykla suka dalas raz poszlas jeszcze na chate. takie kurwy nie powinny mowic ze kogos kochaja. jestes zwykla suka. koles teraz napewno tez tak o tobie mysli a jego to bym odjebal bo to pies. a ciebie rozebral i puscil dla byka zeby cie zruchal

Gość omomomofnrio
zebym nie wiem co nie tknelabym faceta ktory jest zonaty :S wczoraj z Toba dzisiaj z nia :D:D