Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudofan owsiaka

Dlaczego owsiak jest idiotą

Polecane posty

to sam skazujesz sie na smierc i Twoje dzieci tez bo jestes niezle szurniety i swoim dzieciom te swoje geny przekazesz

Gość pseudofan owsiaka
jasne miłość rodziców jest ślepa nie wyobrażam sobie abym musiał się dzieckiem zajmować 24godziny na dobę aż do usranej śmierci

Gość chcesz to
Chcesz to uratuj dziecko ale niech państwo nie płaci za jego potem utrzymanie jakimiś rentami i innymi pomocami

Gość chcesz to
pseudofan i jak chcesz to mają racje wylęgi są nam nie potrzebne:D

Gość yyyyyyyyyyyyy
eee ferie zimowe to chyba w lutym się zaczynają? czy może już są w jakimś województwie i ja po prostu nie wiem?

summer - odpuść sobie, nie ma sensu grzebać się z tym jełopem w jego mule, nawet jak na standardy kafe, ten cymbał jest poniżej dna

Gość edo
PODSTAWOWYM OBOWIĄZKIEM PAŃSTWA JEST ZAPEWNIENIE SPOŁECZEŃSTWU OPIEKI MEDYCZNEJ ,PO TO LUDZIE PRACUJĄ I PŁACĄ PODATKI I SKŁADKI ZDROWOTNE ,PAŃSTWO JEST "CHORE" ,ZGADZAM SIĘ ,KWESTIE PIENIĘŻNE POWINNY BYĆ ,ALE POWINNY BYĆ POD SZCZEGÓLNĄ KONTROLĄ ,ROZLICZYĆ KAŻDY GROSZ.MAMY WIELE PRZYKŁADÓW DEFRAUDOWANIA PUBLICZNYCH PIENIĘDZY ,RÓZNEGO RODZAJU PRZEKRĘTÓW W TEJ "DZIEDZINIE" JESTEŚMY W CZOŁÓWCE EUROPY.JAK DO TEJ PORY NIKT NIE ZOSTAŁ ROZLICZONY ZA WSZELKIE PRZEKRĘTY ,A TO ZACHĘCA INNYCH DO TAKIEGO SAMEGO ZACHOWANIA.SZKODA ŻE NIE KAŻDY TO POTRAFI ZROZUMIEĆ.IMPREZY ORGANIZOWANE PRZEZ OWSIAKA TO WYLĘGARNIA PATOLOGII,MŁODYM LUDZIOM TO ODPOWIADA ,ALE Z WIEKIEM ZMIENIAJA POGLADY,TRZEBA TROCHĘ CZASU.

Gość edo
A TO ŻE PATOLOGIA WŚRÓD MŁODYCH LUDZI MA SIĘ DOBRZE ,TO PRZYKŁADEM JEST TA KAFETERIA ,WYSTARCZY POCZYTAĆ,CZYZ NIE MAM RACJI?

Gość edo
ZAWSZE SIĘ RODZIŁY DZIECI UŁOMNE FIZYCZNIE CZY PSYCHICZNIE ,TAK SAMO ULEGAŁY WYPADKOM,I ZAWSZE TAK BĘDZIE,PAŃSTWO JAK MATKA MA IM ZAPEWNIĆ OCHRONĘ I LECZENIE BEZ WZGLĘDU NA KOSZTY.NIE MOŻNA POKAZYWAĆ SWIATU JAKIMI JESTEŚMY FILANTROPAMI I CIĄGLE POMAGAĆ BIEDNYM ZA GRANICĄ.NAJPIERW SWOI A CO NAM ZBYWA TO PODZIELIMY SIĘ Z INNYMI. MAM 25 LAT PRACY ZAWODOWEJ ,PŁACĘ SKŁADKI I PODATKI,DZIĘKI BOGU NIE MUSIAŁEM KORZYSTAĆ PRZY LECZENIU SWOJEGO DZIECKA I TEGO ZYCZĘ WSZYSTKIM CHOĆ WIEM ZE JEST TO NIE MOZLIWE.MAM NADZIEJE ZE DOCZEKAMY TAKIEGO PAŃSTWA KTÓRE ZADBA O WSZYSTKIE DZIECI ,I CHORE I TE ZDROWE.

Gość głupi owsiak
myśli tylko o sobie-kretyn

Gość smutne jest to ze warunki w
panstwie pozwalaja na takie dzialanie , co gorsza potrzebuja takich dzialan w celu poprawy obslugi zdrowotnej dla dzieci !!! o zgrozo ..... wstyd i hanba.... a nfoz jeden granitowoszklany palac za drugim stawia :-(

Gość pro owsiak
ludzie atakujacy owsiaka to burki smierdzace rydzykowym rynsztokiem i pseudo katolicka propaganda :-|.

Gość hanka rumcajsova
idiota? idac twoim tokiem rozumowania to raczej cwaniak. gdyby byl idiota nei wymyslil by tego.

Gość LenaSamboraLena
wiecie większymi idiotami są osoby zbierające znam środowisko harcerze z hufca w moim miescie z puszek wyjeli 100zl... 100 zl na glowe...

wrzuciliscie cos do puszek?? jak nie to gowno wam do tego co z ta kasa sie stalo bo to nie wasza forsa byla

Gość LenaSamboraLena
nie wrzucam do puszek fakt ale byłam swiadkiem akcji jak wyjmowali nalezalam do harcerstwa

oj i stalas tak bezczynnie?? nieladnie, ja wrzucilam kilka zlotych, nawet jak tylko polowa z tych pieniedzy trafi do dzieci to ok, lepsze to niz nic

Gość LenaSamboraLena
odpisuje procent od podatku wystarczy

Gość ło matko i córko .......
dzięki akcjom owsiaka polska jest na 1 miejscu w robieniu przesiewowego badania słuchu u noworodków. A tak a propos ratowania dzieci....to jeden czy drugi który najeżdża na Owsiaka ,niech pomyśli o nim kiedyś jak karetka (również ufundowana przez WOŚP) będzie przewozić jego dziecko z np wypadku samochodowego,a w szpitalu zostanie mu udzielona pomoc również sprzętem zakupionym dzięki WOŚP (oczywiście nie życzę tego nikomu)

nie lubie go ale wiem ze czesc tych pieniedzy jednak ida na te dzieci, reszta mnie nie interesuje

Gość
do autora- zorganizuj inicjatywe spoleczna, zakup sprzet za ponad pol miliarda, ktory uratowal zycie milionom osob to pogadamy o poziomie TWOJEJ inteligencji.