Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edwdwjkkj

ucze sie, ktos jeszcze?

Polecane posty

Gość edwdwjkkj

boli mnie kar i chce mi sie spac 😭

Gość edwdwjkkj
kark* :classic_cool:

też się uczę, czytam jakieś biuletyny na jutrzejszy egzamin :( w dodatku nie mam jak tego dziadostwa wydrukować, bo padła mi drukarka :O :(

Gość edwdwjkkj
to 🖐️ dziewczyny! Musimy jakoś dać radę.. JA pewnie jeszcze z godzinkę i padnę.. :O

Gość zabny_koleś
skręce ci kark i naszczam do szyji :)

ja bym się zastanawiała co jest gorsze:P pisanie pracy też nie należy do najprzyjemniejszych czynności:P

Gość wkurwiona ona
ja się uczę, łeb mnie napierdala jak skurwysyn, ledwo żyję, a tu końca nie widać 😡

u mnie nie wiem kiedy koniec:( nie prędko:( podejrzewam, że skończę gdzieś nad ranem:O 😭

camember mi się najlepiej siedzi do "nad ranem" serio, cisz, spokój nikt nie przeszkadza i taki klimat inny :)

no ja właśnie się wkurzam, bo sobie wszyscy moi współlokatorzy urządzają pogawędki,a ściany niestety cienkie 😭 mi nocą (gdy wszyscy śpią) uczy się też najlepiej, ale nie zawsze mam taką możliwość:(

i moje niedawne odkrycie - mogę się podzielić, sama tego nie wymyśliłam, ale sprawdziłam i działa ucząc się trzeba dużo pić i nawadniać się, mam non stop w szklance wodę/herbatę/soki i popijam małymi łyczkami możecie się śmiać :P ale działa! :D

sasankowa, ja też dużo piję, wyznaję podobne zasady co do nawadniania:D tylko że równie często chodzę do WC, co mnie wybija rytmu:D

mam same egzaminy ;) tzn 5, jeden już mam za sobą, zdałam w grudniu zerówkę, przede mna jeszcz dwa łatwe i dwa trudne w tym jeden okropnie, paskudny wykładowca, i jeśli w mojej piecioletniej karierze studentki mam mieć poprawkę to bedzie ten egzamin właśnie :o z tym, ze studia uzupełniające robię już zaocznie i mam egzaminy rozciągnięte w czasie, wiec bardziej przeżywam pisanie pracy, choc niby mam wprawę, ale jak przyszło co do czego to stwierdzam, ze temat mi nie leży ;) a Ty pewnie dziennie, to chyba sesja zaczyna sięmniej więcej za 2 tyg?

Tak ja jestem na dziennych, całe szczęście już ostatni rok:) moja praca mgr leży w powijakach a sesja, formalnie za 2 tyg, nieformalnie już, mam w sumie 7 egzaminów 😭

jestem na farmacji pewnie dlatego tyle egzaminów, które niestety do łatwych nie należą:(

i swoim kosztem podniosłaś mnie na dychu, bo moja też w powijakach, a byłam dołowana, bo gadałam dziś z dwoma os. i on mają już pierwszy rozdział! inna sprawa, że mój 1 rozdział o 1/2 całej pracy ;)

Ja też sie ucze :O jeszcze się sesja nie zaczęła, ale ja już mam dość :O a tu jeszcze miesiąc katuszy i 2-tygodniowe ferie :P zkładając optymistyczny scenariusz, że zdam wszystko w terminie