Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariusz_

PIERWSZE WALENTYNKI

Polecane posty

Gość mariusz_

Spotykam sie z dziewczyna dopiero od grudnia ale juz mysle co tu jej kupic na walentyki. Jestem troche zabiegany i nie chce tego zostawic na ostatnia chwile. Macie jakies pomysly? Szukalem na innych forach ale od razu mowie ze odpadaja rzeczy typowo ciuchowe albo bizuteria bo kompletnie nie potrafie trafic w czyjs gust. Nawet chyba perfum bym jej nie wybral. Myslalem o wielkim bukiecie kwiatow bo podobno kobiety bardzo to lubia no ale nie wiem? ?

Gość niechciana sabinka
kwiaty zawsze są dobre+kolacja w fajnym, romantycznym miejscu, ty stawiasz:)

Gość mokslss
Nie ma czegoś takiego jak "perfum".

Gość rtdd
Kosmetyki:), misia

Gość jak już z nią jesteś to nie
warto się wykosztowywać kup tanie wino i zaproś ją do siebie :).

Gość dj bobik
kup gumki

Gość Rum-cajs
nie przesadzaj z bukietem, jedna róża średniej długości , nie biała i nie żółta , jakiś drobiazg w stylu - breloczek w kształcie serca , to ma być tylko symbolicznie :)

Gość masalka555555555555555555555
dość krótko się spotykacie więc kwiaty wystarczą, może jeszcze wspólne kino i ok

Wiesz, kwiaty są fajne ale myślę, że zamiast ogromnego bukietu większość dziewczyn wolałaby dostać np. różyczkę i do tego jakiś prezent. Jeśli jeszcze mało ją znasz to wybierz coś uniwersalnego, nie wiem bon do salonu spa , dobre jest cece w warszawie, byłam tam z mamą na manicure i od tej pory nie chodzimy nigdzie indziej, albo np. kartę do jakiejś sieciówki. Możesz naladować taką kartę na dowolną kwotę, a nie znam dziewczyny, która nie lubiłaby polatać po sklepach.

Gość nie rozumiem takich ludzi
mokslss juz sie tak nie wymadrzaj... jest cos takiego jak ''perfum'', to odmiana słowa ''perfumy''

Wiesz, kwiaty są fajne ale myślę, że zamiast ogromnego bukietu większość dziewczyn wolałaby dostać np. różyczkę i do tego jakiś prezent. Jeśli jeszcze mało ją znasz to wybierz coś uniwersalnego, nie wiem bon do salonu spa , dobre jest cece w warszawie, byłam tam z mamą na manicure i od tej pory nie chodzimy nigdzie indziej, albo np. kartę do jakiejś sieciówki. Możesz naladować taką kartę na dowolną kwotę, a nie znam dziewczyny, która nie lubiłaby polatać po sklepach. :)

Gość kup jej tulipany z biedronki
:classic_cool:

Gość mała biedroneczka
popieram, kwiaty tylko z Biedronki :) najtaniej, a wiadomo, czasy mamy ciężkie :(