Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość camsen

Współżycie...

Polecane posty

Gość camsen

Skończyłam 15 lat i współżyłam z chłopakiem. Wszystko było by ok, gdyby nie to, że podczas każdego stosunku leci mi krew i strasznie mnie wszystko boli (tam w środku). Czasami, aż tak boli, że nie da się wytrzymać... Kiedyś byłam u ginekologa w wieku 14 lat, ale miałam wtedy okres i nie badał mnie na tzw. "samolociku". Poszłabym teraz, bo boję się, że coś jest ze mną nie tak jak ciągle podczas kochania się, krwawię... Ale jestem nieletnia i na pewno musiałabym iść z mamą... Boją się, że ten lekarz powie jej, że w tak młodym wieku nie jestem już dziewicą itp. i w ogóle boję się tego całego badania... Proszę odpowiedzcie mi czy też tak krwawicie i czy jak pójdę do lekarza z mamą to on jej o wszystkim powie?! Błagam......

Gość fdsggegerrewerevd1q
nie boisz sie dawać dupy w tak szczeniackim wieku, nie boisz sie zajsc w ciaze i urodzic dziecko w wieku 16 lat, nie boisz sie chorob wenerycznych a boisz sie badania?!!! co za glupia mloda kurewka!

Gość marchewwka
Po co seks w tak młodym wieku, założę się, że nie masz z tego za grosz przyjemności, tylko robisz to dla chłopaka. Wystarczyłby petting. Wydaje mi się, że lekarz zobowiązany jest powiadomić mamę co Ci jest jeśli pójdziesz razem z nią. Ale pewna nie jestem jaka jest procedura w takim wypadku. Odpuść sobie stosunki skoro krwawisz, to może być niebezpieczne dla Twojego zdrowia. Chyba nie chcesz trafić do szpitala? Wtedy już mama na pewno się dowie.

Oj dziwne,że po kazdym stosunku krwawisz...może faktycznie zrezygnuj z współżycia i jak skończysz 16 lat bedziesz mogła juz legalnie iść do ginekologa.Słuchaj napewno nie sprawia Ci to ogromnej przyjemnośći,podejrzewam,że robisz to dla chłopaka niestety-bądź rozważna,pamietaj,że wszystko się może zdarzyć...