Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asialalaalal

taka o to sytuacja

Polecane posty

Gość asialalaalal

stoje z narzeczonym przed planem kupna mieszkania ( oboje pracujemy na cza snieokreslony) mieszkanie oczywisxie na kredyt w tym pol raty splacac bedzie przyszła tesciowa ( z własnej chęci :) ) i teraz czy lepiej kupic najpier mieszkanie ppokoje stan developerski ok 42 m za 170tys i splacic po ok 8 -10latach czy odrazu kupic 3 pokoje ok 65m za 275tys stan develop i splacac lat 20 ? chcemy miec 2 dziecki obecnie mamy ja 24 narzeczony 26 lat dzieci za jakies 4 5 lat

Gość asialalaalal
Stoje z narzeczonym przed planem kupna mieszkania ( oboje pracujemy na cza snieokreslony) mieszkanie oczywisxie na kredyt w tym pol raty splacac bedzie przyszła tesciowa ( z własnej chęci ) i teraz czy lepiej kupic najpierw mieszkanie 2 ppokoje stan developerski ok 42 m za 170tys i splacic po ok 8 -10latach czy odrazu kupic 3 pokoje ok 65m za 275tys stan develop i splacac lat 20 ? chcemy miec 2 dziecki obecnie mamy ja 24 narzeczony 26 lat dzieci za jakies 4 5 lat

Gość asialalaalal
mieszka ponad 200km od nas

Gość miśka 1308
osobiście kupiłabym od razu to większe

Gość asialalaalal
myslalam sobie o takiej sytuacji zeby za 10 lat kupic jakis dom stan surowy otrwaty i go wykanczac , ale juz sama nie wiem chyba lepiej mieszkanie wieksze odrazu dom duzy mamy u teściow 210 m kiedy moze tak wyjedziemy i bede maial wymarzony dom ..

Gość fnfxgnys
ja bym wziela mniejsze, moze zechce wam sie keidys przeniesc (tym bardziej ze dzieci dopeiro za par elat) a male meiszkanie sie szybciej sprzeda.

Gość asialalaalal
u7p

Nie ma to jak sie doradzac powaznych spraw obcych z neta;]..... No ale ja bym brał to na 10 lat? Bo wiesz....za 20 lat to duuuuuzo sie rzeczy pozmienia...a tak bedziesz prawdopodobnie skazana (skazani) na te meiszkanie 20 letnie

Gość asialalaalal
włąsnie z tym przeniesiem zawsze mozebyc roznie jak wolalbym zostac tu bo tu mam rodzine znajomyc, narzeczony ma prace taka ze dzis pracuje tu a jutro moze pracowac 500km dalej jest inzynierem budowlanym .. wiec jakbym miala gdzies osiasc to jednak wole miec bliskich jak jego nie bedzie ewentualmnoscia jest przeprowadzka do teściów

Gość asialalaalal
nie wiem nic boje sie troche tych 20 lat stałosci chociaz zawsze moge sprzedad te mieszkanie w trakcie bo nie biore hipotecznego

Gość asialalaalal
up