Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka zareczona :)

ZARECZONE sa tu takie ??

Polecane posty

o ktorej wasz narzeczony od was wychodzi ?? jak czesto przyjezdza i na jak dlugo ?? co wasi rodzice na to ?? jakie warunki wam stawiaja w ich domu ??

Gość 22latka z Wenuss
moj nigdzie nie wychodzi bo mieszkamy razem :D

o ktorej wasz narzeczony od was wychodzi ?? - wychodził kiedy musiał.. lub zostawał na co jak czesto przyjezdza i na jak dlugo ?? - codziennie się widywalismy odkad skończył prace czyli 15 do końca dnia co wasi rodzice na to ?? -Moi rodzice traktują go jak syna, a u niego traktują mnie jak córke,Ogólnie nasi rodzice też się już traktują jak rodzine więc nasi rodzice pozytywnie. jakie warunki wam stawiaja w ich domu?? - warunki?? żadnych..

wiecie co bo ja mam problem w domu wieczne awantury ze narzeczony za czesto przychodzi za dlugo siedzi teraz jest tak ze ja pracuje koncze studia wiec po pracy musze sie uczyc i co najwyzej mam czas dla narzeczonego o 20 mama wyznaczyla odwiedziny do 22 :( slub na glowie trzeba gdzies cos zalatwic omowic i juz nie mamy czasu dla siebie :( moja mama tlumaczy to tak ze sie trzeskamy guzik prawda siedzimy cichutko jak myszki to znowu argument ze ja sie trzeskam w lazienke jak narzeczony wychodzi wiec rzucilam ze sie bede kapala jak nareczony jest ikiedy wyjdzie jaodrazudo lozka wskocze to zbowu mama n ato ze jej swiatlo w moim pokoju przeszkadza tylko cholera mam w katku mala lampke 40 W :( ja nie wiem o co jej chodzi :(

o ktorej wasz narzeczony od was wychodzi ?? jak chce mu się spać, przeważnie ok 22 w weekendy spi u mnie ak czesto przyjezdza i na jak dlugo ?? wtorki i czwartki mamy na swoje sprawy wyjscia ze znajomymi na piwko i w te dni sie nie spotykamy co wasi rodzice na to ?? moi nic:) a jego to już długa historia. nie są zachwycenie swoją przyszłą synową

Cudowna_Wenus1111 ja mam 26 nareczony28

No to rzeczywiscie dziwne.. ja 20 moj 25... No teraz to chyba nic z tym nie zrobisz.. Troche glupia sytuacja bo matka traktuje was jak pare spotykających się nastolatków

Gość 22latka z Wenuss
Oki, ale akurat u mnie żadnego problemu nie było. Moi rodzice go akcpetowali, w ogole mam lajtowych rodzicow, wiec moj facet mogl nawet na noc zostawac, nawet po kilka dni i było dobrze :D Pierwszy raz nocował u mnie, jak byliśmy razem pół roku, a mama mi nawet dąła wtedy prezerwatywy :D Tak że u mnie to pelen lajt :DF

Gość jak oni sja?
no dziwne.. narzeczony to jak rodzina jak mąż I wiele matek pozwala na więcej;) Jak męża traktują. U Ciebie mama traktuje was jak dzieci. Ja też miałam naukę wiec spotykaliśmy sie w weekendy albo w pewne dni tygodnia tez po 20;) i siedział do 23 w domu. A jak gdzies byliśmy impreza cos to do 1. W weekend dłużej bo nauki nie było;)

no wlasnie nie bylo kiedys problemu nareczony wychodzil o 24 ale od jakiegos czasu sa awantury o zostawaniu na noc nigdy mowy nie bylo jak mnie tesciowie od czasu do czasu na noc zaprosza to moja mama znowu ma pretensje i mowi ze mam swoj dom i swoje lozko

Gość takajedna89
Nie wychodzi bo mieszkamy razem od wielu lat, jeszcze zanim się zaręczyliśmy.. Nie ma sensu się zaręczać nie mieszkając razem. Dopiero jak z nim zamieszkasz to go poznasz naprawdę.

Gość jak oni jak ona?
z tym zostawaniem na noc to sie nie dziwie. Tez córce bym nie pozwoliła. Ale jak data ślubu wyznaczona to znam pary co juz były razem, ale z rodzicami co było głupie, bo kiedyś ludzie nie od razu mieli własny kąt do mieszkania. Ja często nocowałam u przyjaciółki. Miło to wspominam:) Pamiętam jak na studiach koleżanka mówi: a ta X ani narzeczona ani nic a idzie nocować do chłopaka. Jej się to wydawało głupie. Mnie też.

Gość jak oni jak ona?
hmm a jak duży macie dom? Może mama krępuje się Twojego chłopaka i nie pozwala aby był długo:)? nie mówiąc o nocowaniu:) Może mama nie miała długo styczności z facetami i ciebie chroni lub tak ma, że tak traktuje facetów- ostro;)

Gość miśka 1308
ja co prawda nie ma nażeczonego, ale jesteśmy ze sobą prawie 2 lata. w tyg to różnie czasem nie widujemy się wcale, ale w week jesteśmy cały albo u mnie, albo u mojego chłopaka. wiąże się to oczywiście z nocowaniem. ani moja mama, ani przyszła teściowa nie robi z tego żadnego problemu. moja mam traktuje go jak syna, jego mama mnie jak córkę.

mój chłopak i ja nocujemy u siebie w weekendy, moi rodzice i jego śpią w drugim pokoju i nie ma problemu :O tylko uważać trzeba żeby łóżko nie skrzypialo ;)

Gość jak oni jak ona?
dlaczego tylko ci co mają dom mają prawo się zareczac? glupota Ci co sie kochają:) A jak mieszkają osobno co jest fajne to te umawianie się na randki i schadzki są super;) Mają co wspominać..a inni:)? od razu zamieszkali;) czyli nuda;) Nic z dreszczyku emocji;) A do autorki... mama traktuje dom jak terytorium i źle się czuje jak facet w nim jest:) Traktuje go jak intruza bo narusza jej terytorium- chodzi je pije siedzi;) itp..a to jest jej:) ale to normalne;) Ponadto jeśli nie ma syna a tylko córke-ciebie tym bardziej obecnosc faceta jest dla niej obca:) Dlatego musisz zrozumiec mame:) Dobrze, że narzeczony często przychodzi:) Kocha!

mamy date slubu za 8 mies bede jego zona mamy 2 pokoje jestem jedynaczka i mam swoj pokoj a co do mojej mamy hmmm ma stycznosc z facetami bo ma meza mojego ojca a co do wspolnego mieszkania zapewniem ze to nie jest potrzebne zbey kogos dobrze poznac jak sie ma doswiadczenie zna sie ludzi i wie sie czego sie chce oraz przebywa sie wystarczajaco duza z dana osoba i jej rodizna nie trzeba razme mieszkac przed slubem wlasnie slub ma byc tym mometem zamieszkania i zalozenia rodizny bo inaczej slub traci sens

kuku_w_majtkach dziwne pytanie uprawiamy sex srednio 2 razy dziennie

Gość lolfrrr
zareczona nigdy nie bylam, a z obecnym facetem to mieszkam, ale moge opisac jak to bylo z chlopakami. o ktorej wasz narzeczony od was wychodzi ?? -nad ranem zanim rodzice wrócą z nocnej zmiany jak czesto przyjezdza i na jak dlugo ?? -zalezy ktory. pierwszy to tak 2 razy w tygodniu na noce, drugi prawie wcale bo ma swoje mieszkanie i tam wolelismy urzędować. co wasi rodzice na to ?? -tata w sumie nic, a matka ciagle wpychala w nich jedzenie i ciagle sie pytala czy jest glodny jakie warunki wam stawiaja w ich domu ?? -musieli obowiazkowo zjesc caly obiad i zjesc dokladke, tak to chyba zadnych

dom jako terutorium ok rozumiem tylko skoro moj narzeczony siedzi ze mna caly czas w pokoju i czasem idzie tylko do wC to co to za naruszenie terytorium ??

Gość do garwolina mogę dojechac
ruchasz sie na okragło i jeszcze masz pretencje do matki

Gość jak oni jak ona?
ma męża..po tylu latach to jak obcy pewnie.. do wc? ale tam jest, to tylko 2 pokoje;)

Gość a moze twoja stara
nie chce slyszec twoich jękow rozkoszy jak twoj cie posuwa jak stara kuciape :o ?

Gość miśka 1308
może faktycznie twojej mamie przeszkadza to, że uprawiacie seks pod jej dachem? i stąd takie jest jej zachowanie, z jednej str nie ma co się kobiecie dziwic