Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arkadia 27

Kobieta która lubi zmieniać partnerów, jest znienawidzona w Polsce.

Polecane posty

Gość coconutt1
układ bez zobowiązań :classic_cool:

Gość coconutt1
mamy, pytanie było czysto teoretyczne, dla mnie nie ma w pełni udanego seksu bez uczucia :P

Gość dede1
słodko gorzki tuychybanikogo takiego nie spotkałeś , chodzi o takie rozumienie się bez słow , śmiejesz się z tych samych rzeczy myslicie o tym samym i takie tam ,.. jaka przyjażń , jakie elementy ? :)

offerma "idąc tym tropem kobieta zawsze powinna sobie brać młodszego faceta żeby dłużej miał twardego i w żadnym wypadku starszego dziada , nawet jeśli teraz maja zaj**iste uczucia i seks? " a facet zawsze taką która robi dobrze loda i zupę pomidorową. ------- widzisz, kobietę można nauczyć robić takiego loda jakiego ja lubię. bo Michał, Krzysiek czy Marcin mogli lubić inaczej. ale już na wygibasy pod żyrandolem, nie każda musi polubić i się zgodzić. i ja tego nie wymagam. a to kim dla ciebie jestem i co o mnie myslisz, mam głeboko w dupie.

Gość dede1
coconut , a teraz z ręką na sercu , nigdy tak nie miałas , że widziałas boskiego przystojniaczzka i wyobrażałaś go sobie w ...hmm... :) :p

Gość coconutt1
dede bo nie zawsze wspólne nadawanie na tych samych falach= miłość/uczucie

dede1 - oczywiście, że nie da się mieć wszystkiego. ja wymieniłem te wg mnie najbardziej potrzebne do udanego związku. jak często poznając kogoś nowego słyszysz i sama zadajesz pytanie - czego słuchasz? mnie nie interesuje czego słucha moja kobieta. nie ma to dla mnie znaczenia. ale co czyta juz ma wieksze. jakie filmy lubi i seriale też. książka pozwala mi się dowiedzieć trochę więcej o człowieku, a filmy to wiadomo.. ogląda się razem, więc dobrze jest lubić podobne gatunki filmowe.

Gość coconutt1
jasne że tak, wyobrażałam sobie wiele razy, ale jak sobie pomyślę o moim który nie jest najbardziej przystojny to dopiero jest mmmm :P ale nigdy nie myślałam o seksie z taki obcym przystojniaczkiem na więcej niż jedną noc, np. gdyby miał być moim kochankiem, dla mnie coś takiego by się nie sprawdziło

Gość dede1
nie wiem , ja jak widzę jak ktoś na mnie reaguje i nie muszę się domyślać co ona sobie myśi, po prostu nasze myśli płyna jakby jednym torem , cięzko to wytłumaczyć ....

Gość dede1
jakmnie ktos nudzi to dlaczego mam z nim być ? no chyba ,że w łożku jest super :)

dede1 jakmnie ktos nudzi to dlaczego mam z nim być ? no chyba ,że w łożku jest super ---- wcześniej czy później chcesz móc opowiadać tej o sobie o swoich planach, sukcesach, życiu itd. rozmawiać z nią. poznawać. nawet najlepsza kochanka czy kochanek potrafią się znudzić. jesli nie ma tego czegos.

Gość coconutt1
to wtedy się szuka nowej kochanki czy żyje bez seksu ? ;)

Gość dede1
kurde dziwnie podchodzicie do seksu , to nie chodzi o zaliczanie wszystkich pozycji , to taki stan napięcia między ludzmi , który jest w pewien sposób rozładowywany , jak obie osoby się starają to to się nigdy nie znudzi

Gość dede1
idę spac , mam dośc :) śnijcie o boskich kochankach i kochanicach :p

Gość coconutt1
dede a skąd to cudowne napięcie jeśli facet cię nudzi :P i jeśli dobry w łóżku nie znaczy zaliczanie wszystkich pozycji to musi być w tym jakieś uczucie chyba ?

Gość coconutt1
nie wiem, nie szukałam ;)

dede1 - ciągle nie wiem czy jesteś k czy m? ja przedstawiam punkt widzenia faceta, nie każdego oczywiście jak widać po wpisach w temacie. jest to mój punkt widzenia. ok. kochasz Hiszpanię. ciepły piasek, błękitne morze, jedzenie ludzi. żyjesz tam. po iluś latach, nie masz ochoty na urlop w górskiej chatce?

coconutt1 nie wiem, nie szukałam hehe ja też nie szukałem nowej. ;) chodzi o to, że kochanka jest od kochania(fizycznego) więc bez sensu jest szukać nowej, jeśli ma się już jedną.

Gość coconutt1
są tacy co szukają nowych doznań, sama na takiego trafiłam, ciekawe po co skoro kochanka im dogadza?

Gość coconutt1
chyba tylko dlatego że byłam atrakcyjniejsza i młodsza od tamtej więc coś nowego , ale tamta za to doświadczona

Gość coconutt1
widziałam ją na własne oczy ;) nie mam wygórowanego mniemania o sobie , ale była naprawdę przeciętna

Gość coconutt1
haha fakt może miała te kurwiki w oczach :D swoją drogą to rozwodnik i teraz robi za amatora związków bez zobowiązań, jednak błysk w oku to nie wszystko ;)

Gość dede1
to znowu ja :p dede to ksywka faceta z filmu frantic , czy nikt z was nie oglada filmów ? :p który notabene źle skończył , czy jest uczucie ? w tym ? mmoże i tak , kto to wie :)