Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arkadia 27

Kobieta która lubi zmieniać partnerów, jest znienawidzona w Polsce.

Polecane posty

Gość Kamecha wylogowany
lorika wyertalay szmato :O

Gość facet 25 qwerty
Arkadia 27 to są Twoje foty? jeśli tak to fajna jesteś i w moim typie ale mówię o wyglądzie --- odpowiadam na pytanie jesteś "znienawidzona" bo jesteś postrzegana jak sz.mata, proste. to że do spełnienia przygód masz jeszcze wysokie wymagania to nie plus sytuacji a wręcz minus. tutaj możesz źle mnie zrozumieć o co chodzi z tym minusem ale zostawię to tak jak jest druga sprawa: jeśli Twój życiowy partner będzie wiedział o twojej przeszłości to żeby ten związek przetrwał to albo facet musi być niezłym ku.rwiarzem i może się jakoś dogadacie. albo musiałby być frajerem desperatem. czy masz szanse na normalnego prawdziwego faceta? masz ale czarno to widzę. ja bym Cię nie chciał, chociaż być może przygodą byłabyś wspaniałą :) ps. podkreśliłaś że "w polsce" . to też proste. jeśli w jakimś kraju wszyscy ruchają się jak pieski na trawniku i każdy ma po 50 partnerów to chyba mają inne standardy postrzegania tych spraw niż Polacy co ? ps2 a tak w ogóle Twoja przeszłość generuje problemy. mały przykład taki banał. spotkasz tego właściwego na męża i co? zrobisz inaczej niż zawsze i każesz mu czekać 2 miesiące na seks? ja na jego miejscu najpierw bym Cię wyśmiał , potem zaryczał z cierpienia i w końcu wykreśliłbym Cię z listy kontaktów w komie heh

Gość coconutt1
facet jak an faceta jesteś bardzo mądry ;)

Gość Kamecha wylogowany
to prowokejszyn debile 🖐️

Gość dede1
facet ,a ty to niby cnotliwy i do slubu czekasz, tak ?

Gość dede1
jem kupe

Gość dede1
oferma ciesze się , że mnie nie lubisz , uczucie to jest jak najbardziej odwzajemnione :) :)

Gość dede1
jem kupy ofermy :)

Gość dede1
nie , to offerma , :)

Gość dede1
kolejny , jeśli chodzi o ścisłośc , frantic oglądał ?

mnie też wkurwia ta jebana hipokryzja. najlepiej niech każdy zajmie się swoim życiem, a nie wpierdalaniem się w cudze. ale zapomniałem, że większość nie ma swojego życia. jej sprawa, jej ciało co z nim robi. ma do tego prawo. widocznie niektórych boli powodzenie innych. że kobieta może mieć 365 facetów w roku, a jednej i drugiej nikt nie chce przez 365 dni.

Gość dede1
oooooo do kogo ?

Gość slodko gorzki jest jebniety
:O

Gość Tajmeniczy Gość
To jesteś Ty...robiłaś mi ostatnio laskę w kiblu na imprezie...

Gość dede1
słodko gorzki podszywasz się pod podszyw ofermy :)

Gość facet 25 qwerty
coconutt1 mądry albo niemądry ale doświadczony na pewno --- lorika zgadza się . z tym że pozwól że ja też będę mieć "ale" do Twojej wypowiedzi. owszem pięknym kobietom wybacza się wiele. jednakże przynajmniej moim zdaniem jej rozwiązłość wpływa na to jak faceci na nią patrzą. czy jest seksowna jako przygoda? JEST!!!!!!!!!! bo jest piękna . czy jest seksowna jako żona? a tutaj są już wątpliwości, ja je mam. czy bycie seksownym jest permanentne? czy seksowność albo antyseksowność to włożona albo wyciągnięta wtyczka od kontaktu? dla mnie nie. ale zaprzeczyć się nie da. autorka topicu prawdopodobnie starą panną nie będzie. a jak wyląduje to czas pokaże. --- Kamecha wylogowany następny idiota co wszędzie widzi prowokacje --- słodko_gorzki zapomniałeś wziąć leków uspokajających? nie wtrącam się w cudze życie. nie chcę takiej dziewczyny na żonę i tyle.

facet 25 qwerty - nie pisałem tego bezpośrednio do Ciebie. ogólnie do temtu i ludzi. ale jeśli poczułeś się tym urażony, widocznie jesteś taki jak to do których pisałem. jak facet ma codziennie inną to super macho, a jak kobieta to dziwka... zal. Gość mówi do kumpla: - Stary, muszę ci coś ci wyznać. - Tak? - Przespałem się z twoją żoną. - No i co z tego? - Rozwiedź się z nią. - Po co? - Słuchaj, całe osiedle z nią śpi. Rozwiedź się! - Po co? - Chłopie, pół miasta z nią sypia! Rozwiedź się! - Po co? - W kolejce się ustawiają, żeby ją dymać! Stary, rozwiedź się! - Po co? Żeby w kolejce stać?

Gość dede1
facet 25 , gadasz od rzeczy , kobieta seksowna jest seksowna , nawet w worku na ziemniaki to że zmienia facetów kiedy chce , jej sprawaa , widocznie nie ma takiej obsesji na punkcie swojego ciała . cały ten topik to wogóle bezsensu ... facet 25 chcesz to czekaj sobiee do ślubu , potem sie okarze ,że największą fantazja erotyczną twojej żony jest ta o dębowej kłodzie , którą zresztą będzie namiętnie realizować - powodzenia

Gość dede1
a tak na marginesie to nieciekawa w sumie ta autorka , na zdjęciach , nic specjalnego , przynajmniej dla mnie , widocznie mam dziwne wymagania :p :)

Gość coconutt1
dede a kto tu mówi o czekaniu do ślubu ? :O ja sobie po prostu nie wyobrażam budowania związku od seksu na 1 randce!!! aha od razu pewnie jestem moherem i uznaję tylko pozycję misjonarską :O

Gość dede1
jak sie kochaja , to po co czekac do slubu ?

Gość pikkks
lorika tak czytałam te twoje wypowiedzi i po raz pierwszy coś mądrego powiedziałaś, seks to nie tylko technika, liczy się uczucie i pożądanie ,a jak ono jest to wszystko samo z siebie dobrze wyjdzie ;)

Gość dede1
a kto mówi o związkach ? po prostu chciała się zabawić

kogoś prawda w oczy kole :D mnie tylko ciekawi ilu frustratów masowało kule pod zdjęcia autorki tematu? myśląc sobie - ale bym cię kurwo ruchał. :D :D :D

Gość coconutt1
ty mówiłaś o czekaniu do ślubu więc chyba o związku

Gość facet 25 qwerty
słodko_gorzki nie poczułem się zaraz urażony bez jaj :) dede1 nie czekam do ślubu ale gdyby nawet to co ? gubisz się w tym co piszesz. dla mnie sz.mata nie byłaby atrakcyjna seksualnie jako żona. czego tu nie rozumiesz? skończyłeś chociaż gimnazjum? "widocznie nie ma takiej obsesji na punkcie swojego ciała" właśnie laski które zmieniają facetów mają obsesję na swoim punkcie, ciągle szukają potwierdzenia swojej wartości a to uzależnia a na koniec. wygląda na to że nie masz pojęcia o małżeństwie i nie dorosłeś do tego tematu, no chyba że mnie tutaj prowokujesz :) no a teraz przywal mi swoją największą obelgą w rewanżu za te gimnazjum no dalej wyżyj się :D

Gość dede1
tak,ciebie

Gość dede1
coconut , kogo pytasz ? chyba nie mnie ?