Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oro1234

siotra dziewczyny - juz nie wytrzymuje!

Polecane posty

Gość oro1234

albo mnie "przypadkiem" dotknie, albo zalozy leginsy czy kiecke mojej dziewczyny, nie mowiac juz o dwuznacznych tekstach. jak sie wnerwie, to jej powiem zeby mi obciagnela w koncu:) bez kitu - mial ktos tak, ze szwagierka sie na niego jarala - lub na odwrot?

Gość Gustav Rudel
Ja wydymalem szwagra

Gość oro1234
albo pewnego dnia, gdy znowu zrobi taki numer to po prostu zedrę z niej tą kieckę i ostro, bez słowa zerżnę ją na stole kuchennym albo pralce

Gość jak to jest jak mysli sie
tylko fiu­tem?

Gość oro1234
a potem ostro wyrucham teściową i już będę miał 3 dupy z jednej rodzinki zaliczone

raczej chce się pochwalić, że jest ktoś jeszcze oprócz jego kobiety, kto "leci na niego". a to może być tylko zemsta siostrzyczki. ;) :D

Gość oro1234
podszywom NIE a co do sedna sprawy - wlasnie mysle, ze nie ma powodow by siostra jej robila jakies "akcje" - mysle, ze po prostu cos tam moze sie w niej iskrzy, chodzi mi o to, czy jest ktos, kto ma/mial podobnie?

nie bo nikt nie jest na tyle glupi przyznac sie ze jest meska kurwa i nie potrafi byc wierny bo pewnie na to ze wydymasz jej siostre czy kogo tam bylo twoja dziewczyna sie nie liczy

Gość oro1234
miss - zobacz, czy nie ma cie na dworzu lepiej, puchu marny.

Gość oro1234
albo lepiej teścia, cały czas niby to smyrnie czy sie otrze. wyraźnie czuje jego twardego kiery sie przeciska w korytarzu, szwagierka to przy nim niewinna zakonnica - a tak ktos mial

Gość oro1234
miss - jak zawsze na forum, poziodm podloga czyli mnie niz zero. lepiej nie wypowiadaj sie - szkoda fatygiu.. pytanie kieruje do bardziej zorientowanych, natomiast dalsza konwersacje z toba uwazam za pozbawiona sensu, dziecko. Elo!

Gość oro1234
nie bede wiencej marnował czasu z toba tym bardziej ze idzie tesciu i tym razem mu nie odpuszcze

Gość oro1234
wiem ze wiecej - tylk jakils kalun znowu sie odszywa/