Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znowu nowa Ja

Co teraz? Ktos ma jakis plan?

Polecane posty

Gość Znowu nowa Ja

Wlasnie rozstalam sie z facetem. Sobota - cudowny dzien, wycieczka na zgode, czulam sie, jakby bylo jak dawniej. Natepny dzien - kolejna klotnia. Poznalismy sie rok temu. Zakochalam sie w tym czlowieku bez pamieci. Teraz wiem, ze nie ma odwrotu. Kocham go nadal, choc zrobil mi mnostwo krzywdy.. Nie wiem, jak mam zaczac dalej zyc.. Zeby nie bolalo. Siedze teraz z butelka wina, ktora zrobil jego tata i boje sie jutra. Ktos ma podobne doswiadczenia? Pogadajmy. Nic Wam za to nie zaoferuje, ale moze swiadomosc, ze pomogliscie zagubionej duszyczce, bedzie dla Was satysfakcjonujaca..

Gość Znowu nowa Ja
Obwiniam sie.. Chociaz wiem, ze narobil od cholery zlego.. Najgorsze jest to, ze widze go w kazdym kacie mojego domu.. Jak siedzielismy razem, smialismy sie, kochalismy.. To byly najpiekniejsze chwile mojego zycia, przynajmniej tak mi sie wydawalo. Tesknie za tymi wspomnieniami. Tesknie za naszym seksem. Za czuloscia. Za wycieczkami. Za wszystkim. Jak mam znow komus zaufac? Jak uwierzyc w cokolwiek? Nie wiem..

Gość Znowu nowa Ja
Wiem.. Ale to wlasnie z nim przezylam chwile, ktore chcialabym przezyc jeszcze raz. Zostawil mnie w paskudny sposob. Z zazdrosci. O bylego, ktorego ja juz nawet nie pamietam..

Gość Znowu nowa Ja
Pieprzona romantyczna milosc..

Gość Znowu nowa Ja
Niech ktos sie podzieli jakims sposobem na zapomnienie, na pewno ktorejs z Was, a moze ktoremus, to sie jednak udalo.

Gość Znowu nowa Ja
Ile? Powiedz jak dlugo? Wiem, ze to zalosne, ale mam poczucie totalnej beznadziei, mam wrazenie, ze moja samoocena podupada..

Gość pikkks
u mnie już 3 lata :) wytrwałości 🖐️

Gość Znowu nowa Ja
Cholera, no tyle czasu to ja naprawde nie mam : ) Chcialabym moc zapomniec o nim tak szybko, jak on szybko zapomnial o mnie. Co faceci maja w sobie takiego, ze tak latwo jest im przejsc do codziennosci? Ja naprawde nie chce zyc tym, co bylo.. Chce zaczac nowe zycie, tu i teraz..

Gość Niyaaa82
Nie rozpamiętują. Nie przeżywają każdej chwili na nowo. Nie zadają sobie pytania: dlaczego, jak to, jak teraz będzie. Planują przyszłość i zaczynają realizować plan. Sądzę, że to nie cecha jedynie mężczyzn. Usuń wszystkie pamiątki z zasięgu wzroku, zacznij się czymś zajmować, żeby zająć umysł i rozładować napięcie. Po jakimś czasie przejdzie.

Gość Znowu nowa Ja
Macie racje obydwoje. Niestety, nie lubie Was za to : )

Gość Znowu nowa Ja
Kochalam na calego. Wiele dla niego poswiecilam, z wielu rzeczy zrezygnowalam. To byl blad. Po prostu myslalam, ze spotkalam tego jedynego. Mowilismy juz o dziecku. Z jego strony to bylo chyba tylko gadanie.. A ja naiwna myslalam, ze to juz koniec poszukiwan, ze trafila mi sie milosc jak z bajki, jak z filmu. Czulam, ze to jest to, zylam ta miloscia, nakrecala mnie do dzialania. A teraz szok. Najukochansza osoba, ta, ktorej tak bardzo ufalam, potraktowala mnie w najgorszy z mozliwych sposobow.

Gość AAAaleja róż
Teraz tego nie mozesz zrozumiec ale z czasem to dotrze do ciebie, że skoro tak bardzo kochałas a on pod byle pretekstem odszedł nei był niczego wart... odbij sobie to z czego rezygnowałas, wstan rano i wyjdz do ludzi... pełna zycia nowa wolna... najlepiej to bys zamiast czarnej rozpaczy znalazla w sobie zlosc na niego za to co zrobil jak odszedł... by to ona cie mobilizowała powodzenia ;D

Gość Znowu nowa Ja
AAAaleja róż, masz racje. Tak samo staram sie myslec, ale gore biora mysli o chwilach, kiedy potrafil sprawic, ze bylam najszczesliwsza na swiecie..

"Po prostu myslalam, ze spotkalam tego jedynego. Mowilismy juz o dziecku. Z jego strony to bylo chyba tylko gadanie.." a Ty nie słyszałaś wcześniej powiedzenie - "faceta poznaje się po czynach a nie słowach" ?

Gość Znowu nowa Ja
Ufalam mu tak mocno, ze slowa wystarczyly mi, by mu wierzyc. Ot, taka wada zakochanej kobiety.

Gość Znowu nowa Ja
Up

Gość lalalla
jak to byl zazdrosny o bylego wyjasnij...

Gość Znowu nowa Ja
Byl zazdrosny, tzn o wszystko co razem robilismy. We wszystkim chcial byc koniecznie pierwszy. Wypominal mi wszystko, co z nim zwiazane. A ja z tym kolesiem nie mam kontaktu juz od dlugich miesiecy.

Gość kobieta 34
Ja też spotkałam taką miłość, jeszcze uważam z miłość mojego życia, ale on odszedł.I nie wiem co dalej.................

Gość lalalla
to po co mu opowiadalas o bylym, o tym co razem robiliscie? tego sie dziewczyno nie robi.

Gość kobieta 34
Im mniej wiemy tym lepiej . ja słuchałam o jego eks zonie fuul informacja.Jest to nikomu niepotrzebne

Gość Znowu nowa Ja
Bo nie wiedzialam, ze to tak zadziala. On pytal o cos, ja nie chcialam klamac, myslalam, ze to z czystej ciekawosci, ze bedziemy przechodzic nad tym do porzadku dziennego. Pozniej, jak zaczelo mnie to meczyc i powiedzialam, ze to moja sprawa, co bylo, obrazal sie.

Gość kobieta 34
Ja tez pozniej wykorzystywałam swoja wiedze na temat jego eks w kłotniach

Gość Znowu nowa Ja
Tez myslalam, ze to milosc zycia. Mam nadzieje, ze tak nie jest, i ze szybko sie o tym przekonam.

Gość Znowu nowa Ja
Ale Ty to robilas w klotniach. A u nas wlasnie ta wiedza byla powodem klotni. I rozstania.

Gość kobieta 34
Tak w kłotniach, zastanawiam sie co dalej to nie jest proste........