Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oblubienica

Czy jest tu Levviatan?

Polecane posty

Gość Levvjatan
jestem

Gość byłochchii
OstraSiostra WYPIERDALAJ

mam dziś mnóstwo spraw do zrobienia w pracy,a nie chce mi się za nic zabrać. Jestem niewyspana, moje sny mnie wykończą :O

Gość może PamBuk chce ci coś
przekazać? :classic_cool:

Czwartek jedziemy na kolejną wizytę i odebrać wyniki. Wiesz już leczy się kilka lat , powinnam się przyzwyczaić do stresu.. Pomarańczo Bóg też mi się śni 😭

?No, że kilka lat, to nic nie znaczy w tym przypadku. Ja nie wierzę w sny w takim rozumieniu, ze jak brudna woda to choroba. Ale wierzę, że odsłaniają te pokłady świadomości, do których nie mamy dostępu. Więc może stres osiągnął apogeum.

Może i masz rację..nigdy tym się nie interesowałam , ale teraz dwa miesiące to przesada, budzę się w ogóle nie wyspana i do niczego.

Po co się męczyć? Nie, nic od lekarza, bo jak weźmiesz to dwie doby prześpisz:o Jest mnóstwo ziołowych, homeopatycznych środków, które NAPRAWDĘ pomagają.

Spoko, jak zabita. Nazwy nie pamiętam, bo to było jeszcze na studiach, więc lata temu. Dzieci już raczej śpią w nocy. One w ogóle lubią spać, bo ja dużo spałam, będąc w ciąży. A zresztą, co innego nie wyspać się przy dziecku, a co innego mieć koszmary - ty masz jeszcze możliwość wyciszenia się absolutnego, więc z niej skorzystaj.