Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

co o tym mmam myslec?

Polecane posty

Odwiozlem wczoraj swoja dziewczyne do domu i mialem wracac do domu. Zatrzymalem sie pare metrow przed swoim domem bo spotkalem kolege zeby zapalic papierosa w tym czasie zadzwonila moja dziewczyna z zapytaniem czy jestem juz w domu odpowiedzialem ze jeszcze nie ze bede za pare minut. Byla zla ze jeszcze nie dotarlem powiedziala mi zebym zadzwonil jak juz będę w domu Będąc w domu otrzymalem esemesa ze jak kuba bogu tak bóg kubie i wylaczyła telefon wiec nie moglem sie do niej dodzwonic .A dzisiaj dostaje esa że dziekuje mi ze zadzwonilem wczoraj i ze ja to bardzo uspokojlo i jak zawsze dotrzymalem swojej obietnicy ze mozna polegac na mnie .Mam nadzieje ze sie dobrze bawiłem .Szlak mnie trafia jak tak do mnie pisze przeciez dzwonilem do niej to specjalnie wylaczyla telefon a dzisiaj z pretensjami

Szlak mnie trafia jak tak do mnie pisze przeciez dzwonilem do niej to specjalnie wylaczyla telefon a dzisiaj z pretensjami" czyli jaki z tego morał ? :D RZUć PALENIE :D

Gość 5y5yhy65u
napisz do niej ze sie zachowuje jak niepowaznie i jak gowniara, jak kuba bogu tak bog kubie? zapytaj co z nia nie tak obroc kota ogonem i sie obraz naczytalas ie panna pewnie dlaczego mezczyznie kochaja zolzy albo innych pierdol w necie albo od kolezanek i swiruje, manipulantka

Gość 44444433
A mieszakcie daleko? Bo jak np. 200 km od siebie to rozumiem dlaczego się wkur*** że nie zadzwoniłęś do tym jak dojechałeś. Ale jeśli to samo miasto - to niestety masz stukniętą laskę

Gość nie rozumiem oburzenia
zmień panne, ta jakaś infantylna