Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Desireno

Blog roku 2010

Polecane posty

Gość Desireno

Macie jakieś typy. Może coś polecacie poczytać :) Ja osobiście polecam blog klubu miłośników dobrej herbaty bo tam duzo się ciekawych rzeczy o herbacie dowiedziałam. Jednak czekam jakie wy macie typy bo chętnie się zapoznam może coś mnie zaciekawi :)

Gość Desireno
Koty i ich sprawy wydają się ciekawe :) Ja się skłaniam do bloga klubu miłośników dobrej herbaty bo cóz należę do klubu a poza tym tam jest dużo fajnej i merytorycznie ciekawej wiedzy.

Gość agata_olszak
Blog o modzie i trendach ... Trendstyler.pl - Świeży ale dobrze zaowiadający się :)

Gość Desireno
Tak na dobrą sprawę ciekawa jestem czy taki właśnie blog o herbacie jak ten KMDH ma wogóle szanse. Jak dla mnie jest ciekawy bo prezentuje coś z czym każdy z nas ma do czynienia na codzień czyli herbatę. Pokazując ją w bardzo fajny i przestępny sposób. Blogi o modzie tez sa ciekawe bo można z nich czerpać wiele fajnych pomysłów na stylizację. Już sama nie wiem.

Blog warsawfashion jest świetny! Stylizacje godne wybiegów największych projektantów!:) Ja mam parę typów w konkursie na blog roku, przeglądałam ostatnio wiele blogów i naprawdę jest w czym wybierać i konkurencja jest duża. Jak Desidero zainteresował mnie między innymi blog Klubu Miłośników Dobrej Herbaty. Nie spodziewałam się, że o herbacie można aż tyle napisać i że może to być inspirujące:) Czy blog o herbacie ma szansę w tym konkursie? Moim zdaniem jego mocną stroną jest to, że temat i sposób podejścia do niego, jest dość innowacyjny.