Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kurdu_bydzia

Zdałem prawko hehe

Polecane posty

Gość rtrtre
kurdu_bydzia ty sie nadajesz . z takimi laskami jest lepiej . im abardzie do ciebie nie pasuje tym wieksze wyzwanie . mowie o tym jak sam ja wyrwiesz i przelecisz a nie w burdelu gdzie wybierasz

Gość Zrob cos z mozgiem :(
Mam 164 i wcale sie nie uwazam za zbyt wysoka dla mego faceta a i on nie narzeka. A ostatnio widzialam pare on ze 180, ona 190 i wygladali na zakochanych. Cos sie tak tego wzrostu czepil

Oblubienica: niska czyli 170 cm wzrostu a mała stopa czyli 40? :) No w dzisiejszych czasach to faktycznie małe wymiary, teraz co druga laska ma minimum 175 cm wzrostu i rozmiar buta minimum 42!! :(

Aaaa to pewnie jesteś po 30-tce :P Młode laski poniżej 25 lat są coraz wyższe i coraz większe stopy mają :( No i na moje nieszczęście coraz częściej dyskryminują i wyśmiewają się z niskich, małych kolesi ze stopami mniejszymi niż one :(

No, mała nie, na kobietę wystarczy. Owszem, jestem po 30 i bardzo mi z tym do twarzy:) I nie wyśmiewam się z twojego wzrostu, tylko z twojego podejścia do życia. Masz mentalność jaskiniowca.

Gość gdzie zdawales
na prawko?

W Bydzi!! Ale mówię, miałem szczęscie że trafiłem na młodego fajnego gościa!! Jak bym trafił na młodą wysoką egzaminatorkę to z wynikiem pozytywnym mógłbym się pożegnać!! Ale udało się i to najważniejsze :D

Gość uprzedzony jestes do
tych wysokich lasek :D

Gość marlut
włóż sobie słoninę do butów to będziesz wyższy.

Gość uprzedzony jestes do
postrzegalby cie jako super parneta seksulanego i wolalyby ciebie niz wysokiego z malym - bankowo - problem jest taki, ze poczatek moze byc kiepski bo jak przekonac wysoka babke do siebie

Tyle tylko że wysokie laski co mają w dodatku duże stopy, mają najczęściej szeroką i dłuuugą szparę. A ja mam penisa raczej normalnego... ot taki przeciętniak. Ani super duży, ale też nie mały. Dlatego obawiam się że z wysoką panną po prostu nie byłoby tarcia...

Gość jesli chodzi tylko o seks to
nie moja wina, ale taka jest prawda, co innego jako partner na stale

Gość pitoliszchyba z ta szparka
;) moze sie za duzo naczytales, moze jakis doswiadczony mezczyzna w tej materii sie wypowie, jestem kobieta i nie wiem jakie to wysokie kobiety miewaja cipunie :) ale jest to watpliwe aby wzrost mial az tak duze znaczenie na ich wielkosci - to tak jakby zakladac ze duzy facet ma duzego - co wcale nie jest prawda

No mi chodzi o to, że gdy dziewczyna jest wysoka, ma długie nogi i stopy takie od 42 w górę, to znaczy że WSZYSTKO ma wtedy dorodne i dość duże. Pochwę również. Nie to że jakąś tam ogromną, ale na pewno większą niż dziewczyna mała o wzroście 160 cm i stopie 37!! Tzn średnio otwór w pochwie przed stosunkiem u kobiety wynosi około 3-4 cm średnicy (rozwarcie), a jak laska jest wysoka z dużymi stopami to ta średnica może wzrastać (do 5-7 cm). Podobna kwestia tyczy się długości pochwy. Laska o średnim wzroście ma przeciętnie około 15 cm długą pochwę. A laska wysoka z dużymi stopami może mieć parę cm dłuższą (17 - 20 cm) co uważam za naturalne!! A ja mam penisa o długości 15-16 cm w stanie wzwodu i średnicy ok 4 cm (czyli dość cienkiego :(), więc sorry, ale z laską wysoką sex odpada. Rozmiar buta mam 40.

Gość gdzie ty to wyczytales?
...

Zdawałem maturę z biologii i to na BARDZO DOBRY !! Miałem iść na medycynę, ale wybrałem informatykę. Także nie radzę się kłócić ze mną, bo może jestem i mały i brzydki ale napewno nie głupi !!!

Gość jezusicku to tego teraz ucza
na lekcjach biologii - moze jeszcze rysowaliscie wykres zaleznosci wielkosci stopy kobiety od wielkosci pochwy :D

A jakie według was ma rozwarcie kobieta przed stosunkiem?? Tak przeciętnie!!! No proszę, skoro się kłócicie to może wypowiecie się w tej kwestii, no już, czekam!!!

Czekajcie, bo zachemowiec zaczyna się wkurwiać:) Zdradzę ci sekret, dziewczyna, za która się zabierzesz będzie miała zawsze ten sam rozmiar, bo nic a nic jej nie ruszysz:)

Gość chlopie czy ty uwazasz
ze jakies rozwarcie przed stosunkiem jest wazne...z takim podjesciem to nigdy nie znajdziesz dla siebie kobiety :/ robiles to w ogole juz kiedys?

Gość wez sobie to na logike
gdyby bylo tak jak mowisz to nie daloby rady doprowadzic kobiety do orgazmu palcem - a przeciez sie da ;)