Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kurdu_bydzia

Zdałem prawko hehe

Polecane posty

Wczoraj miałem egzamin i zdałem :D Egzaminował mnie facet, młody, wysoki nawet. Zrobiłem co prawda błędy ale nie były one dyskwalifikujące i kończące egzamin. Czyli jestem kurduplem z prawem jazdy, a to już nie byle co. Więc o jeden bardzo poważny kompleks mniej :D Teraz z czasem będę musiał zrobić coś z facjatą i może ze wzrostem i na serio będę mógł ruchać się z laskami ZA DARMO!! Niebawem póki co wybieram się na numerek do agencji!! Dawno tego nie robiłem, a teraz jak już mam prawko z głowy to mogę te 200 zł przeznaczyć na przyjemności!! :) Także świetny początek roku, żyć nie umierać :D Pozdrawiam serdecznie laski w moim wzroście i niższe!! :) Najlepszego na 2011 !!

Gość paparappa
widać, że ani wzrostu ani rozumu bozia nie dała:(

Gość fesfsefseffa
oo bydgoszcz moje miasto:P a jakie bledy porobiles ze ciebie nie zdyskwalifikowaly?

Gość komórkowy
dwa pytania: jakie błędy zrobiłeś i ile masz wzrostu?

Raz nie włączyłem kierunkowskazu, wyłączyłem światła niechcący (ale powiedział mi o tym na szczęście i potem się pilnowałem), łuk robiłem 2 razy (za 1 razem stwierdził że w kopercie się nie mieszczę), samochód mi wariował na lodzie (środek ulicy oblodzony ocierał o zawieszenie), dlatego dostałem reprymendę na koniec ale wynik dał pozytywny :) Jechałem przepisowo, nie wymuszałem, uważałem i to chyba widział...

Wzrostu mam dokładnie 169,5 cm, więc za cholerę nie mogę podciągnąć pod 170cm :( Jakbym miał od 170 cm w górę to nie byłoby tak źle i na jakąś tam laskę szansę bym miał, ale z takim wzrostem to na serio ciężko... na szczęście samochód na którym zdawałem (Nissan Micra) jest dość mały i widoczność ma w nim dobrą nawet kurdupel :)

Gość sdfghjkl
a w jakims miescie zdawales? u mnie o wszytsko sie czepiaja:(

Gość Zrob cos z mozgiem :(
Moj facet ma 170cm i nie ma prawa jazdy i co uwazasz go za gorszego? A moj przyjaciel ma 163 cm i jest fajny!

Gość fesfsefseffa
jak mozna zamiast kierunkowskazu swiatla wlaczyc???:D:D:D:D:D

Gość bereniczka:**********
nto jnie, widac mądry chlopak jestes a wzrostem sie nie przejmuj, moj facet ma 165 i jest moim zdaniem super przystojny :) tylko juz gorzej ze do agencji chodzisz ale coz nikt nie jest doskonaly tylko pamietaj nikomu nigdy sie do tego nie przyznawaj

Gość komórkowy
no to trochę mało masz ale masz już prawko więc możesz jeździć na wiejskie dyskoteki wyrywać lachony tam będzie ci o iwele łatwiej :D

Nie zamiast kierunkowskazu!!! Nie rozumiesz!! RAZ (TYLKO JEDEN RAZ) zapomniałem dać kierunkowskazu, ale mi o tym powiedział i się pilnowałem dalej. A światła niechcący wyłączyłem i nawet nie wiem jak... po prostu gałka mi się przekręciła w dół. O tym też mi powiedział i na szczęście się pilnowałem!! A 170 cm u faceta jest fajne, pod warunkiem że jego druga połówka ma 150 cm wzrostu!! Ja sobie nie wyobrażam życia z kobietą o takim samym wzroście jak ja, albo ciut niższą. Zresztą każda szanująca się kobieta nawet nie bierze pod uwagę kurdupla co ma 169 cm wzrostu albo mniej!!!

Gość rtrtre
a gzdie w bydzie na dupy jezdisz ?

A różnie... bo ja sex uprawiałem tylko RAZ w życiu w 2006 roku. Przez mój wzrost i wygląd żadnej laski nie mogłem wyrwać, po prostu jestem aseksualny i za darmo ani z miłości nie mam szans!! Ale teraz zaoszczędziłem trochę gotówki, prawko mam z głowy, więc jest okazja by zrobić sobie dobrze :)

Gość rtrtre
myslalem ze bardziej doswiadczony jeste ..... pytam bo czasami moim kolego ise zdarza o 5 rano gdzies po burdelach po pijaku uderzyc . myslelem ze wiesz gdzie warto wbic

Jego nawet prostytutka wyśmieje:) Gościu - 200 zł to za mało, od ciebie weźmie co najmniej 400, za straty moralne, jakie poniesie.

Na szczęście w agencji zapłacę i laska będzie mieć w dupie czy mam budyniowego pitola, czy jestem niski i czy mam zakola!! (ale się zrymowało hehe) Prawko mam a to już coś, ruchać mogę i nikt mi tego nie zabroni!! Ja wiem że wy najchętniej pozbawiłybyście praw ruchania niskim kurduplom, ale na szczęście prawo konstytucyjne głosi nieco inaczej i każdy (nawet taki ktoś jak ja) ma prawo to robić, jak zapłaci!!! :P

Gość rtrtre
hej hej oblubienica !!! ja mam nie duzo wiecej wzrostu a nie narzekam

Wiem, od niskich i mniej przystojnych biorą więcej!! Niestety :( Ale te 500 zł raz na parę lat jak przeznaczę to świat się od tego nie zawali!! Zrobię sobie dobrze i udowodnię, że nawet taki ktoś jak ja może ruchać!!!

Gość wefrwerfewr
w burdelu jest zawsze ten sam schemat bierzesz panne, ona najpierw ci loda potem ja ruchasz i tyle a tak jak se poderwiesz jakiegos lachona to jest jakis smaczek tego i adrenaliny troche

Gość komórkowy
dyrektore bierze 400 za samo trzymanie za ręke :D

Gość rtrtre
za sex nigdy nie zaplacilem ale kobiet kilka mialem i rzadna nie narzekala . nawet marzatki byly zadowolone i twierdzily ze nidy tyle orgazmow za jednym razem nie mialy wiec chyba nie o wzrost tu chodzi

Gość rtrtre
nie ja nie narzekam tylko one

Ja nie wezmę ładnej ani wysokiej!! Tzn z laską wyższą ode mnie i jeszcze w dodatku mającą stopy większe od moich sex jest niemożliwy!! Po prostu boję się stosunku z takimi wysokimi laskami i to chyba zrozumiałe. Wezmę sobie pannę malutką, taką ok 150-160 cm i będzie fajnie :) A Oblubienicy proponowałbym wiecej tolerancji i wyrozumiałości. To że sama jest wysoka, ma duże stopy i dużo rucha, to nie znaczy żeby robić jazdy po niższych i gorszych kolesiach!!! :(

Gość rtrtre
nie czepiaj sie bledow szybko pisze i jestem dyslektykiem

Nieźle, ale do biednych tego nie pisała, a jeśli kogoś stać, dlaczego niem a zapłacić za luksus:) kurdu_bydzia - jestem niska i mam małą stopę. A u ciebie żenująca jest nie twoja fizyczność, a upośledzone wnętrze:o